Ενυπόγραφη Καταγγελία – Διαμαρτυρία Γονέων


Για τον Διαγωνισμό του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Αγγλικών Επιπέδου Β2 που διεξάχθηκε στις 8 και 9 Μαΐου στην Μυτιλήνη Νομού Λέσβου στο 3ο και 4 ο Λύκειο.

Καταγγέλλουμε τον επόπτη των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Αγγλικών στο Νομό Λέσβου κ. Φραγκόπουλο Αθανάσιο γιατί κατά την διεξαγωγή των εξετάσεων της ενότητας 3 – «Κατανόηση προφορικού λόγου στα Αγγλικά» στην αίθουσα 19 του 4ου Λυκείου στις 8/5/2010 την ώρα που γινόταν η εξέταση στην παραπάνω ενότητα όλοι οι εξεταζόμενοι της αίθουσας διαμαρτυρήθηκαν ότι ο ήχος είχε κάκιστη ποιότητα με συνέπεια να είναι ακατανόητος και αποτέλεσμα οι εξεταζόμενοι να μη μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του τέστ.

Οι επιτηρητές της συγκεκριμένης αίθουσας παρά τις διαμαρτυρίες των εξεταζόμενων δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια ως όφειλαν με αποτέλεσμα την συνέχιση των εξετάσεων ενώ το πρόβλημα εξακολουθούσε να υφίσταται καθ’ όλη την διάρκεια της εξέτασης. Να σημειωθεί ότι και οι δύο επιτηρητές της αίθουσας κατά την διάρκεια της εξέτασης έτρωγαν και ο ένας διάβαζε μάλιστα εφημερίδα.

Συνέπεια των παραπάνω ήταν να διεξαχθούν οι εξετάσεις στη συγκεκριμένη ενότητα μη αξιοκρατικά για τα ..........παιδιά μας σε σχέση με το σύνολο των συνυποψήφιων τους που είχαν την τύχη να παραβρεθούν σε άλλες αίθουσες στις οποίες δεν παρουσιάστηκε το προαναφερόμενο πρόβλημα.

Μετά από όλα αυτά οι γονείς των εξεταζόμενων ζητάμε να ακυρωθεί η εν λόγω εξέταση και να γίνει επανεξέταση στη συγκεκριμένη ενότητα ή έστω να χειριστείτε την περίπτωση με επιείκεια.

Οι Γονείς των Εξεταζόμενων

Παπαγιαννάκης Νικόλαος Παπαλυσάνδρου Φώτιος Παπασταύρου Παναγιώτης

Καραμβάλη Ελευθερία Πιτσιλαδής Ηρακλής Πολυπαθέλλης Μιχαήλ

Μαμουλέλλη Διαμάντη Ραχάνης Ευστράτιος Μαραγγέλη Μαρία

Σάββας Γεώργιος Σάββας Νικόλαος Σάκκης Ευάγγελος

Σαλιαμπούκος Δημήτριος Σαμαράς Παναγιώτης Πιπεράς Γαβριήλ