Εξαθλιώστε τους έλληνες!...


Γράφει ο Μαγια

Πένθιμη η ατμόσφαιρα από χθες στη χώρα. Πτωχεύουν οι έλληνες! Η Ελλάδα, ήδη, έχει πτωχεύσει πολιτικά και ηθικά.

Ο εφιάλτης δεν έχει τέλος. «Οι ελληνικές αρχές πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για τη λήψη πρόσθετων μέτρων», δήλωσε χωρίς περιστροφές ο Τρισέ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Γερμανοί και ΔΝΤ δεν έχουν κανένα έλεος και κανένα όριο στο πόσο θέλουν να φτωχύνουν τους έλληνες.

Μέχρι και ο Πρετεντέρης, κάνει λόγο για «σχέδιο τιµωρίας της ελληνικής κοινωνίας, η οποία µπορεί να έχει πολλά στραβά, να διέπραξε πολλά σφάλµατα, να έκανε τεράστιες κουτσουκέλες, αλλά δεν είναι µικρό παιδί για να τη δέρνουν µε τον χάρακα».

Και η κυβέρνηση, επειδή είναι ........
.ανίκανη να εξυγιάνει το κράτος, να πατάξει τη διαφθορά και τη σπατάλη, συναινεί στη μαζική σφαγή των εισοδημάτων και των εργασιακών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, στη συμπίεση των συντάξεων των πιο ανυπεράσπιστων πολιτών της.

Δεν υπάρχει έλληνας, εκτός από τα λαμόγια, που να πιστεύει ότι, αυτοί που δεν έκλεψαν πρέπει να πληρώσουν τα έργα αυτών που έκλεψαν. Για να συνεχίζουν να κλέβουν με τον πιο ιταμό και δόλιο τρόπο. Ακόμη και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της σημερινής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Συγκρατήστε από τη χθεσινή συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών τη φράση, που είπε στους δημοσιογράφους, μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου: «Λυπάμαι πάρα πολύ, είμαι αναγκασμένος να σταματήσω για να προλάβω το αεροπλάνο». Συγκρατήστε την, επειδή ίσως αποδειχτεί σύντομα ότι είχε... προφητικό χαρακτήρα.