Διαμαρτυρία-έκκληση κατοίκων οδού Κρέσνας στη Κυψέλη

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ!


Αδιαφορώντας για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, ο εργολάβος του Δήμου Αθηναίων που έχει αναλάβει την επισκευή του οδοστρώματος της οδού Κρέσνας στη Κυψέλη, λειτουργώντας σαν στρατός κατοχής έκλεισε τον κεντρικό αυτό δρόμο στο σύνολό του καθώς και κάποιους παράδρομους (για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα) δημιουργώντας σωρεία προβλημάτων στους κατοίκους της περιοχής.

Η οδός Κρέσνας, είναι ένας πολύ ανηφορικός κεντρικός δρόμος που ξεκινάει από τα δικαστήρια της οδού Ευελπιδων και καταλήγει στο περιφερειακό του Πολυγώνου και δέχεται καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα.

Η ιδιαιτερότητα του δρόμου αυτού (στο ψηλό του σημείο εκεί που τελειώνει) είναι ότι δεν εξυπηρετείται από συγκοινωνία.

Αν κλείσει τελείως ο δρόμος όπως ανακοίνωσε με φιρμάνι του ο εργολάβος, θα δημιουργηθούν προβλήματα αποκλεισμού κατοίκων της περιοχής με κινητικά προβλήματα, ατόμων που βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση και θεραπεία )και χρειάζονται καθημερινά να μετακινούνται, αφού θα απαγορευτεί η πρόσβαση και .......
. από τους χώρους στάθμευσης των κτιρίων.

Φυσικά, αδύνατη είναι και η πρόσβαση ασθενοφόρου σε περίπτωση που κάποιος άτυχος συνάνθρωπός μας ασθενήσει χωρίς να πάρει…την άδεια του εργολάβου!

Οι προσπάθειές μας να επικοινωνήσουμε με τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ,αλλά και το Γραφείο Δημάρχου, έπεσε στο κενό αφού δεν σήκωναν ούτε τα τηλέφωνα.

Τέτοιος σεβασμός στους δημότες της Αθήνας…

Ζητάμε:

την άμεση παρέμβαση των ‘υπευθύνων’ προκειμένου το έργο να εκτελεστεί τμηματικά ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής και να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα που προκύπτουν από τον αποκλεισμό μας.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΡΕΣΝΑΣ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ

Γ.Δημητρόπουλος

Τηλ:6946061547