Η ανικανότητα των ηλιθίων και τα θύματα

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

Καλά αυτοί έχουν παλαβώσει τελείως.

Δεν φτάνει που στεγνώνουν τα νοικοκυριά με τους πιο απίθανους τρόπους, βάζοντας ψυχρά το χέρι στην τσέπη μισθωτών και συνταξιούχων χωρίς ντροπή, σαν τους πιο αδίστακτους νταβατζήδες, δεν φτάνει που δείχνουν στους πολίτες το στυγνό τους πρόσωπο αυτοί οι υπηρέτες της διεθνούς ασπλαχνίας, έρχονται τώρα και ζητάνε να πληρώσουν τα νοικοκυριά με καπέλο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ τα λεφτά που αφαίρεσαν από τους τελωνειακούς επιβάλλοντας το ΔΕΤΕ, για να πληρώσει πάλι ο κοσμάκης τα πισωγυρίσματά τους..

Καλά τόσο ηλίθιοι πια είναι ? Το κεφάλι τους έμεινε ακατοίκητο??

Δεν νιώθουν το καζάνι που βράζει γεμάτο με αγανάκτηση, απογοήτευση, απελπισία, γκρεμισμένα όνειρα, πίκρα και ό,τι άλλο αρνητικό συναίσθημα??

Δεν βλέπουν ότι δεν θα ......
υπάρξει πέτρα να κρυφτούν από κάτω??

Νομίζουν ότι ο κόσμος θα σταματήσει μόνο στον προπηλακισμό του Κακλαμάνη??

Ξυπνήστε ανίκανοι πολιτικάντες! Η εξαθλίωση έπιασε πάτο και μόνο με τις εξαγγελίες σας. Όταν θα εφαρμόσετε τα μέτρα δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Τα ίδια συμπτώματα υπήρχαν και στη Γαλλία το 1789 όταν έπεσε η Βαστίλη.

Προφανώς δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Κρίμα που ο λαός πίστεψε για μια ακόμα φορά στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Το τραγικό είναι ότι η διάψευση των προσδοκιών του έγινε την επόμενη μέρα.

«Λεφτά Υπάρχουν» κράζατε. Μόνο που δεν λέγατε το «στις τσέπες σας»

Θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Και αυτή τη φορά τα μέτρα να τα πάρει ο λαός. Να γίνουν νέοι νόμοι που να εξασφαλίζουν την χρηστή διακυβέρνηση. Όλοι οι υποψήφιοι πολιτικοί θα ελέγχονται για τον δείκτη νοημοσύνης τους, το γνωστό IQ. Να αποκλεισθούν οι ανίκανοι και οι ηλίθιοι. Να αποκλεισθούν όσοι δεν έχουν υπηρετήσει την πατρίδα με ικανότητα Ι1. Να αποκλεισθούν καθηγητές πανεπιστημίου σαν τον Αλογοσκούφη. Να βγουν στην επιφάνεια άνθρωποι συνετοί, που έχουν δουλέψει και γνωρίζουν τι θα πει μόχθος και ένσημο. Να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους «γόνους» και τους «γαμπρούς».

Νισάφι πια. Αφανίζεται η Ελλάδα επειδή εκλέγουμε πάντα ανίκανους κυβερνήτες, και δεν φτάνει αυτό αλλά κάθε βράδυ εκλογών το πανηγυρίζουμε με κορναρίσματα και λάβαρα λες και μας χαρίζουν τον κόσμο όλο. Τώρα να γυρίσουμε τα φάσκελα στα μούτρα μας.

Το γεγονός είναι πως θα πρέπει να ξεχάσουμε τώρα ποιοι είμαστε και τι έχουμε. Μας έκαναν υποτακτικούς, ραγιάδες, κολίγους σκουλήκια που σέρνονται στις τρύπες τους για να ξεφύγουμε από το πέλμα του «τρανού».

Ντροπή τους. Όπου τους βρείτε φτύστε τους .