Ωχ, έρχεται πρόσκληση σε (νέο) party

Γράφει ο Κων/νος Δρακάτος

Τελικά φαίνεται ότι πράγματι είμαστε απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέα και ας λέει ότι θέλει ο κάθε...Φαλμεράϋερ.

Διάβασα σε εφημερίδα ότι τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τα πρόστιμα για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων θα κατατίθενται σε ειδικό λογαριασμό που ονομάζεται "Ταμείο Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου" και θα διατίθενται αποκλειστικά για έργα πρασίνου, φυτεύσεις, αναπλάσεις και άλλα μπλα-μπλα...και μάλιστα την ευθύνη για την υλοποίηση αυτού του σκοπού θα την έχουν οι Δήμοι !!

Στην συζήτηση του Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με αυτό το θέμα ο κ. Πρωθυπουργός είπε: "Δίνεται οριστικό τέλος στο πρόβλημα που υπάρχει με του ημιυπαίθριους χώρους και δημιουργείται και ένα πλαίσιο για μεγάλες αναπλάσεις στις πόλεις, όπως στην Αθήνα, με την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης του Φαλήρου και τη διπλή ανάπλαση στο κέντρο της πόλης".

Ε' λοιπόν, εγώ νομίζω ότι εδώ οι μαθητές αποδεικνύονται κατά πολύ ανώτεροι του δάσκαλου Οδυσσέα. Εκείνος, την μόνη έννοια που......... είχε ήταν να φτάσει όσο ποιο γρήγορα γινόταν στην Πηνελόπη του και γιαυτό χρησιμοποίησε κάθε μέσο και πονηριά, όπως κάνει κάθε άντρας για κάθε Πηνελόπη. Έφτασε ακριβώς στην ώρα που άρχιζε το πάρτι, τους έδιωξε όλους, έσβησε τα φώτα, πήρε την πιστή μέχρι τότε γυναικούλα του (κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν αργούσε λιγάκι ακόμα) και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, όπως τελειώνει κάθε παραμύθι (δεν είχαν ανακαλύψει ακόμα τα serial).

Το δικό μας "πάρτι" δεν θέλει να τελειώσει με τίποτα. Άκου τι σοφιστίκανε τώρα! "Ταμείο Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου" λέει, την ευθύνη του οποίου, λέει, θα έχουν οι Δήμοι (θα βάλουν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα) και που λέει δια στόματος πρωθυπουργού "Δίνεται οριστικό τέλος...και... "

Για τον ΟΚΑΝΑ τα μάθατε, ε; 50+ εκατομμύρια ευρώ χρωστάσει! Κανείς δεν ξέρει που πήγανε και κανέίς δεν ρωτάει. Αλλά και να ρωτήσει μήπως θα πάρει απάντηση;

Λαμόγια ορμάτε...ο λαός πληρώνει!!!