« Στην υγειά μας ρε παιδιά » ( Μα….ες, δηλαδή )


Γράφει ο Λυσίας


Στην υγειά σας! Κορόΐδα.
Στην υγειά της αιώνιας Ελληνικής ασυδοσίας.
Μπορεί να μην υπάρχει…. Σάλιο, όπως λέει και ο κύριος Λοβέρδος, τα ταμεία μας να είναι άδεια και οι συνταξιούχοι να κινδυνεύουν να βγουν στη ζητιανιά, για τον κύριο….¨Στην υγειά μας¨ όχι μόνο σάλιο υπάρχει, αλλά και….ροχάλες, με τον κουβά.
Αφού κανείς δεν τολμάει να βάλει χέρι στις 280.000 ευρώ, που κοστίζει τον μήνα, η κατά τα άλλα….ψυχαγωγική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Σχεδόν 300.000 ευρώ τον μήνα, όταν δεν μεσολαβούν εορτές και άλλες ευκαιρίες αρπαχτής.
Γιατί αν συμβαίνει και τούτο, όπως πρόσφατα, την 25η Μαρτίου, τότε το κασέ ανεβαίνει. Γράφει το κοντέρ και άλλο........ 75αρι χιλιάδες ευρώ.
Για μια εκπομπή, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.
Αφού εκτός του τηλεσκηνοθέτη ( και εδώ Μπιρσίμ μυρίζει ), τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το στούντιο, κανείς άλλος δεν πληρώνεται. Ούτε καλά - καλά οι μουσικοί, αφού οι περισσότεροι φιλοξενούμενοι τραγουδιστές, πηγαίνουν τους δικούς τους μουσικούς, που τους αμείβουν αυτοί.
Αλλά και αν τύχει σε κάποια εκπομπή, να πληρώνει η παραγωγή, τα λεφτά που δίνει στους μουσικούς, είναι της τάξης των 100-150 ευρώ ο καθένας.
Που πάνε λοιπόν τα λεφτά αυτής της τόσο ακριβοπληρωμένης εκπομπής;
Ποιος κάνει πάρτι στην ¨υγειά¨ εμάς, των κορόΐδων;
Και γιατί η ΕΡΤ, εξακολουθεί να διατηρεί αυτή την τόσο άδικα και άσκοπα δαπανηρή για μας τους Έλληνες, εκπομπή;
Και με την ευκαιρία, το πρόστιμο που έβαλε το Ε.Σ.Ρ. για την διαφήμιση του Γιάννη Πάριου, του CD του που κυκλοφόρησε με Κυριακάτικη εφημερίδα, ποιος θα το πληρώσει; Αυτός που είχε την φαεινή ιδέα, να πατρονάρει την εφημερίδα, μέσα από την δημόσια τηλεόραση, ο Παπαδόπουλος δηλαδή; Ή εμείς οι μα….ς φορολογούμενοι;
Κύριε Πρωθυπουργέ, ο Παύλος Γερουλάνος, πέρα από το ότι δεν είναι ικανός να ελέγξει τίποτα, είναι και επικίνδυνος.
Διατηρεί ακατάλληλες ¨ παρέες ¨.
Απομακρύνετέ τον έγκαιρα.

ΛΥΣΙΑΣ