ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ : Η ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ‘ΕΦΙΚΤΟΥ’ ΚΑΙ ΤΟΥ ‘ΑΝΕΦΙΚΤΟΥ’


Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου


Σε πρόσφατο δελτίο ειδήσεων ο Θ. Πάγκαλος επικαλέστηκε, στην προσπάθεια του να δώσει κύρος στην προπαγάνδα που εξαπέλυε για λογαριασμό της κυβέρνησης του, το Σύνταγμα της Ελλάδος όσον αφορά την δυνατότητα απολύσεως δημοσίων υπαλλήλων παρ’ όλο που υπάρχει το θέμα της μονιμότητας τους. Είχε μάλιστα το θράσος να ισχυρισθεί για τον εαυτό του ότι αισθάνεται ότι πρέπει το Σύνταγμα να τηρείται κατά γράμμα.

Εάν υπήρχε πραγματική δημοσιογραφία και τα άτομα τα οποία ήταν στα ‘ παράθυρα ’ δεν αποτελούσαν μέρος της γκαιμπελιστικής προπαγάνδας η οποία επιστρατεύεται με έξαρση αυτή την εποχή για να επιβληθεί στους Έλληνες Πολίτες η απόλυτη κοινωνική ισοπέδωση μέσω ΔΝΤ και Ε.Ε., τότε αμέσως θα έπρεπε να τον ρωτήσουν πώς ανέχεται να παραβιάζεται το Σύνταγμα της Ελλάδος τόσο εξόφθαλμα όσον αφορά το καλό ( δηλαδή ευημερία, εξασφάλιση βιοτικού επιπέδου, δυνατότητα εργασίας, δυνατότητα ανθρωπίνων συνθηκών συνταξιοδότησης, αίσθηση ασφάλειας, προστασία της Εθνικής κυριαρχίας κλπ ) όλων των Ελλήνων Πολιτών και πώς ανέχεται να επιβάλλεται δια του κράτους ένδεια και ειλωτεία και ουσιαστική γενοκτονία ενώ το Σύνταγμα μας τα απαγορεύει.

Σαφώς βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι ο .....
.Θ. Πάγκαλος όπως κάθε πολιτικός και κάθε άλλο όργανο της γκαιμπελιστικής αυτής προπαγάνδας που επιβάλλει προς το παρόν τον ναζισμό δια της οικονομίας και όχι ακόμα δια της βίας των όπλων, δεν ενδιαφέρονται να είναι αντικειμενικοί αλλά απλώς να περάσουν και να επιβάλλουν αυτό που τους έχουν διατάξει τα αφεντικά τους. Και το επιχειρούν αυτό με την εγγύηση των ΜΜΕ, που ανήκουν και ελέγχονται από τα αφεντικά τους αυτά, ότι δεν θα υπάρχει απέναντι τους ένα άτομο ( πόσο μάλλον ο Λαός ) να τους αναγκάσει να απαντήσουν επί της ουσίας βάσει τεκμηρίων και με αντικειμενικότητα.

Έτσι έχουμε το φαινόμενο της ‘νόμιμης’ ανομίας σε συνδυασμό με τον ξέφρενο παραλογισμό της γκαιμπελιστικής προπαγάνδας που προσπαθεί να επιβάλλει ως ορθό, λογικό και νόμιμο το λάθος, το παράλογο και το βάρβαρα άνομο.

Η πραγματική ευνομία δε και η ισονομία- ισοπολιτεία καθώς και η λογική εφαρμογή του νόμου ( δηλαδή, το γράμμα του νόμου και όχι κάποια περίεργη ‘ερμηνεία’ του που ευνοεί τους λίγους πολιτικούς – κρατούντες- τραπεζίτες- μεγαλοεπιχειρηματίες- εφοπλιστές – λαμόγια ) πολεμείται λυσσαλέα με λάθος χαρακτηρισμούς που εκφοβίζουν ( π.χ. ‘κομμουνιστικό’, ‘ρατσιστικό’, ‘μαύρο’, ‘ακραίο’, ‘απολιθωμένο’, ‘εκτός τόπου και χρόνου’, κλπ ) ενώ όταν αυτοί οι χαρακτηρισμοί καταρρίπτονται μετά η επίθεση στην πραγματική ευνομία και λογική εφαρμογή του Νόμου μετατίθεται στο πόσο ‘ανέφικτο’, ‘ουτοπιστικό’, ‘θεωρητικό’, ‘ανεφάρμοστο’ είναι.

Δηλαδή, ο γκαιμπελισμός που ήδη έχουμε περιγράψει μας λέει απροκάλυπτα ότι η πραγματική ευνομία και εφαρμογή του νόμου είναι από κακή και επικίνδυνη έως ανέφικτη και ουτοπιστική, ενώ η δυστυχία της ανομίας και της αδικίας είναι «μονόδρομος» και κατ’ ουσίαν μάλιστα ‘καλό για τον Λαό και το Έθνος / χώρα’.

Όμως, όπως η προπαγάνδα των ναζί που ήταν ευρέως αποδεκτή κατέρρευσε και τώρα θεωρείται και ορθώς όνειδος και εγκληματική, έτσι και κάθε αντίστοιχη προπαγάνδα των ναζί ( και οι σημερινοί ναζί όπως έχουμε ήδη αναλύσει κρύβονται πίσω από την ιδιότητα του οικονομολόγου, των οίκων αξιολόγησης, των αγορών, των τραπεζών, των επενδυτών / κερδοσκόπων, των αξιωματούχων Ε.Ε. / Δ.Ν.Τ. και βεβαίως των κυβερνήσεων που μας πλήττουν ) έχει μία περίοδο που γίνεται ευρέως αποδεκτή και επιβαλλόμενη από τα ΜΜΕ και τους εγκάθετους ( πολιτικούς – κομματικούς καριέρας ) για να καταρριφθεί κατόπιν και να γίνει παραδεκτό το εύρος του λάθους και της ζημίας της προπαγάνδας αυτής όταν πλέον είναι πολύ αργά για να αναχαιτισθούν οι βραχύχρονες συνέπειες.

Και το πιο τρελό από όλα είναι ότι οι ίδιοι που λάνσαραν και επέβαλαν την κάθε ζημιογόνα προπαγάνδα είναι αυτοί που αυτοδιορίζονται τιμητές και καταγγέλλοντες της προπαγάνδας αυτής και των ενεργειών που την συνόδεψαν σαν να μην υπήρχαν στο πολιτικό σκηνικό και μόλις να εμφανίστηκαν σε αυτό, τελείως αμέτοχοι και άνευ ευθυνών.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι από τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου ο οποίος αφού με τις συνειδητές του ενέργειες που ήταν στοχευμένες και μαθηματικά σίγουρο ότι θα οδηγούσαν την χώρα στα χέρια των κερδοσκόπων – αφεντικών του και αφού προπαγάνδισε μέχρι εκεί που δεν παίρνει το πόσο απαραίτητο και σωτήριο είναι το ΔΝΤ και το περιβόητο ( και γελοίο ως επιχείρημα ) « όπλο στο τραπέζι », είπε στον Λαό ότι προσυπογράφει την κραυγή του Λαού « έξω το Δ.Ν.Τ. από την Ελλάδα » και ότι « θα αγωνισθεί για να απελευθερωθεί η Ελλάδα από την κατοχή του Δ.Ν.Τ. ( ! ) ».

Έτσι, στο καθεστώς της νόμιμης ανομίας, παρ’ όλο που ακόμα και οι αυτουργοί αυτής παραδέχονται ότι δεν φταίει ο Λαός για την οικονομική έκπτωση της Ελλάδας ( εάν πραγματικά υπάρχει έκπτωση και δεν είναι μία εικονική έκπτωση ώστε απλώς να υφαρπαχθούν όλα τα Δικαιώματα των Πολιτών στο όνομα αυτής, αφού για κάθε πληροφόρηση στηριζόμαστε στους ίδιους ψεύτες κυβερνητικούς και στα αρπαχτικά Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. / Η.Π.Α. που ομολογουμένως καλύπτουν την αλήθεια και ψεύδονται όποτε τους βολεύει για αυτήν, αλλοιώνοντας την ), ο Λαός αυτός καλείται και εξαναγκάζεται δια της βίας να εξοντωθεί κυριολεκτικά για τα εγκλήματα άλλων συγκεκριμένων και γνωστότατων στην ταυτότητα τους ατόμων ( που θρασύτατα επιδεικνύουν τα κλοπιμαία τους με άκρατο πλούτο και χλιδή ).

Στο καθεστώς της νόμιμης ανομίας που άτομα όπως ο Θ. Πάγκαλος και η κλίκα του, άτομα όπως ο κάθε Μίχαλος και Δασκαλόπουλος, Προβόπουλος, Στρός Καν, Όλι Ρέν, κ. ά. προωθούν και επιβάλλουν ως λογικό και εφικτό και βεβαίως επιθυμητό, ο κλέφτης άρχει και απολαμβάνει τα κλοπιμαία του και το θύμα τον αποζημιώνει για την κλοπή που έκανε, γενόμενο σκλάβος του, ανδράποδο του και κτήμα του.

Όμως έχει φτάσει η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε και άμεσα ότι ανέφικτα θα έπρεπε να είναι αυτά που μας επιβάλλουν και όχι η απλή εφαρμογή της λογικής : δεν θα έπρεπε να είναι ανέφικτο να ζητηθούν ευθύνες ποινικές και αστικές από όλους τους ανωτέρω και τους αντίστοιχους της συμμορίας τους, δεν θα έπρεπε να είναι ανέφικτο να προασπίζονται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα πάνω από κάθε επιχειρηματικότητα και προσπορισμό οικονομικών ωφελειών, και βεβαίως δεν θα έπρεπε να λέγεται ουτοπιστής αυτός που θέλει απλώς να εφαρμοστεί ΟΛΟ το Σύνταγμα ( δηλαδή και οι πρώτες διατάξεις περί Λαϊκής βούλησης και Ανθρωπίνων / ατομικών Δικαιωμάτων, περί Ισότητος και Αναλογικότητος, καθώς και η προστασία της οικονομικής ευημερίας όλων των Πολιτών ) και όχι μόνο οι δύο διατάξεις που βολεύουν τον κάθε Πάγκαλο : ο νόμος περί ευθύνης υπουργών / βουλευτική ασυλία και η δυνατότητα να απολύσουν μαζικά εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο ενώ ταυτόχρονα σπαταλούν εκατομμύρια σε τεμένη μουσουλμανικά, τέντες και χορηγίες βουλευτών για υπολογιστές που δεν χρειάζεται ούτε γραφίστας, προσλήψεις σε γραφεία πολιτικών / βουλευτών και στην βουλή, συγκροτήσεις επιτροπών και αρχών, επιδοτήσεις ημετέρων, ταξίδια, κλπ.

Ο προϋπολογισμός μόνο της Προεδρίας της Δημοκρατίας ανέρχεται για το τρέχον έτος στα 5.500.000+ ευρώ ( φανερά ).

Πόσες συντάξεις, επιδόματα, 13ους και 14ους μισθούς θα αφαιρέσουν για να υπάρχει ένας κυριολεκτικά άχρηστος και καταχρηστικός ( και προδοτικός ) συνεργάτης τους σε ένα παλάτι όπου κάθεται και απλώς επισφραγίζει όλους τους αντισυνταγματικούς νόμους που ψηφίζει η δικτατορία της πλειοψηφίας των κυβερνητικών βουλευτών στην βουλή ;

Χωρίς να υπολογίσουμε καν το ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές του Οκτωβρίου με απάτη και νοθεία, και άρα δεν διαθέτει στο ελάχιστο την Λαϊκή εντολή η οποία έστω και τυπικά τον Οκτώβριο ήταν εντολή για αυξήσεις, προστασία του κράτους δικαίου, και γενικώς ακύρωση των δράσεων της Ν. Δημοκρατίας, όχι επαύξηση και παγίωση των.

Η ‘λογική’ τους για την οικονομία και την ανάπτυξη, είναι παράλογη και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε έσχατες καταστάσεις ( ένα κράτος που συνεχώς δανείζεται δεν έχει μέλλον : τα 150+ δίς ευρώ, που λένε ότι θα δανεισθούμε μόνο για να εξυπηρετήσουμε το υπάρχον χρέος και όχι για ο,τιδήποτε άλλο, που θα τοκίζονται και ανατοκίζονται, πώς θα τα πληρώσουμε ; πότε θα αποδεσμευτούμε από το Δ.Ν.Τ. που θα σιγουρευτεί ότι ποτέ δεν θα εξυπηρετηθεί το χρέος αρκετά ώστε να σηκωθεί και να φύγει ; ) που θα καταστρέψουν τον Λαό αλλά θα ωφελήσουν μέγιστα τράπεζες, μεγαλοκεφαλαιούχους, άρχουσα τάξη και πολιτικούς γενικώς. Είναι η αρχή μίας επ’ αόριστον κατοχής και προσάρτησης της Ελλάδας σε τρίτους ( είτε τους λέμε Ε.Ε. είτε Δ.Ν.Τ. είτε Αμερικάνους ).

Θα πρέπει επιτέλους ανέφικτο να γίνει το άδικο και η ‘νόμιμη’ ανομία και εφικτό η επιβολή του Νόμου / Συντάγματος σε όλους και όχι μόνο στον μέσο Πολίτη και κάτω με τον πλέον αντισυνταγματικό τρόπο.

Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε αφ’ ενός την δύναμη της άρσης νομιμοποίησης της εκλεγμένης κυβέρνησης και αφ’ ετέρου ότι η αδράνεια και η ελπίδα ότι θα υπάρξει κορεσμός σε όλους αυτούς που σπρώχνουν τους πάντες στην ανέχεια και την εξαφάνιση / γενοκτονία απλώς τους αποθρασύνει ώστε να κλέψουν και να πλιατσικολογήσουν και να ισοπεδώσουν όλο και περισσότερα.

Όσο μένουμε αδρανείς τόσο περισσότερα χάνουμε και δεν έχει καμμία σχέση με την οικονομία ή το δημοσιονομικό χρέος το οποίο χειρίζονται αυτοί και μας έχουν επανειλημμένα ( επί δεκαετίες ) αποδείξει ότι όσο και αν επιβληθούν μέτρα λιτότητας η κατάσταση θα χειροτερεύει ώστε να υπάρξει δικαιολογία να επιβληθούν ακόμα σκληρότερα, σαν να παίζουμε σε ένα βιδαριστό και στημένο παιχνίδι πόκερ όπου όλοι είναι συνεννοημένοι χαρτοκλέφτες : θα μαδήσουν τα ‘κοτόπουλα’ μέχρι κεραίας και μετά θα μοιρασθούν τα κέρδη και πιθανώς θα φάνε και τα μαδημένα αυτά κοτόπουλα για να το γιορτάσουν. Και όσο και αν αυτό φαινόταν ‘ανέφικτο’ τώρα όσο το επιτρέπουμε είναι εφικτό.

Στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε τι θα είναι ανέφικτο και τι θα είναι εφικτό, και δεν θα πρέπει να αφήσουμε να μας το πεί κανένας πολιτικός, συνδικαλιστής, δημοσιογράφος, κομματικός, αλλοδαπός εξ Ευρώπης ή Αμερικής ή από οπουδήποτε αλλού και γενικώς καλοθελητάδες που δεν πρόκειται να λουστούν αυτά που επιβάλλουν.