Πανι-Σοκ και δέος στο Χρηματιστήριο και -6%!!

Επιμελείται o Αnti-Trader

Από τη μιά οι ανοιχτές πωλήσεις long term επενδυτών (που πλέον δεν ενδιαφέρονται τεχνικά για το ΧΑ αλλά μονο να φύγουν), κι από την άλλη η άγρια κερδοσκοπία και το short shelling σε ΕΤΕ, ΑΛΦΑ κλπ. δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, που το αποτέλεσμά του είναι αδύνατον να προβλεφθεί.Οι φημες για χρεοκοπία της Ελλάδας οργιάζουν ενώ τα cds εκτοξεύουν τις πιθανότητες χρεοκοπίας πάνω απ αυτές της Αργεντινής και της Βενεζουέλας.
Είναι φανερό πως κανείς πια δεν έχει εμπιστοσύνη στους χειρισμούς κυβέρνησης,οικονομικών αξιωματούχων(Υπουργεία,Τράπεζα της Ελλάδος) και αυτό που επικρατεί είναι ένας γενικευμένος πανικός.
Ενα ερώτημα μόνο.Γιατί επιτρέπουν μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα το short shelling ;Δεν μπορούν επιτέλους να σταματήσουν να υπηρετούν δουλικα τους κερδοσκόπους σε βάρος της Ελλάδας , για την οποία βέβαια δεν έχουν πατριωτικά αισθήματα, αλλά θα μπορούσαν να την δουν σαν την οικονομία που τους .........πληρώνει τους χρυσούς τους μισθούς τόσα χρόνια!
Σε πολλες χρηματιστηριακες εταιρείες υπήρχαν μόνο εντολές για σορτάρισμα της ΕΤΕ και άλλων τραπεζων.
Ειλικρινά ας μας πουν, δεν τους ενδιαφέρει;Εχουν κατεβάσει τα χέρια,εγκαταλείποντας;Η μήπως ξέρουν κατι άλλο που ειναι και το λιγώτερο πιθανό;

ΕΤΕ 10,00(-9,99%) ΑΛΦΑ 5,30 (-11,94%) ΕΥΡΩΒ 5,13(-5,35%) ΠΕΙΡ 4,93(-9,38%) ΟΤΕ 7,97(-1,73%)
ΕΕΕΚ 19,71(-1,05%)

Το σπρεντ δεκαετούς στις 662μ.β πριν λίγο δηλ. στο +10 από χθες.