Οι μαέστροι τα έκαναν «μούτι»!


Δράστης ο Δημήτρης Χίλιος

Πότε θα κάνει ξαστεριά να αρπάξω τα αντηλιακά μου!
Κάτι πήγε να πουλαροδείξει ο Μάρτης, στη συνέχεια τα έκανε «μούτι» με εκείνη τη σκόνη σαχάρας, αποδώ το έφερα αποκεί το πήγα το έριξα το ξενόγλωσσο!
Το σήριαλ με το DVD της Τζούλιας καλά κρατεί, καυτηρίασαν την παρεκτροπή οι συναδέλφισσές της στο καλλιτεχνικό στερέωμα, έτσι να μπει τάξη, τελικά υπάρχουν άνθρωποι που πλουτίζουν με το σπαθί τους και ιδού τα παραδείγματα καθημερινά 2 με 4 στην tv. Τα περί του εθνικού διαζυγίου καταλάγιασαν, κάθε θαύμα τρεις ημέρες. Πάμε γι άλλα.
Με το δημόσιο χρέος υποτροπίασαν κομματάκι τα ΜΜΕ, αλλά ευτυχώς έχουμε δημοσιολογούντες - πολιτικολογούντες - δημοσιογραφούντες που άλλαξαν χρώμα στο μαλλί και στα κανάλια τρέχουν, ορμηνεύοντας πάντα αρμόδιον και μη περί του δέοντος γενέσθαι σχετικά πάντα με το δικό μου ψευτοεισόδημα. Κάτι μουντρούχες ..........
περιννούστατες, που για το δικό τους εισόδημα… μούγκα. Το μακρύ του ο ένας, το κοντό του ο άλλος, για τους πολλούς μένει τελικά το μακρύτερο, συγγνώμη κιόλας αλλά ήρθα μέχρις εδώ με δαύτους, ο αμερόληπτος!
Ε, μέρες που είναι όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι για την βαφή των αυγών, ξέρετε με τι!
Γι αυτό ξαμολυθείτε στας εξοχάς. Πού θα πάει πια, θα γλυκάνει ο καιρός. Τα κλαριά μπουμπουκιάσανε, κάνετε σχέδια για τις κοπάνες του Πάσχα, αλλά μην το φτάσουμε μέχρι Πρωτομαγιά. Είναι και κείνες οι λωβιασμένες της Ευρώπης που μας παρακολουθούν!
Για τα οικονομικά; Ε, θρηνήσαμε όσο θρηνήσαμε πάνω στα ερείπια, κατόπιν σκουπίσαμε τα δάκρυα με το μαντίλι και στείλαμε τον κορυφαίο του χορού δώθε-κείθε να κλαφτεί (δεν τον κράτησαν παρά ταύτα), τώρα θα την περάσουμε φτωχικά.
Όσπριο & λαδερό, μεταποιημένα ρούχα προπέρσινα, ας δουλέψει η φαντασία, από διασκέδαση τα ξέρετε. Το γλέντι του φτωχού προσδιορίζεται επακριβώς από την παροιμία, μην λέμε τα ίδια!
Το κατάστημα, φιλεύσπλαχνο, μας έβαλε την ποδιά και μας πέρασε στη λάντζα.
Ηθικόν δίδαγμα και ρητόν μαζί: «Όλοι όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα και συγχρόνως τον πάπα απ’ το επίμαχο σημείο, είναι μαέστροι. Ικανοί όμως για ένα όργανο. Το βιολί τους».