Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Πολλοί ρωτούν , ποιοί είναι οι πιθανοί λόγοι που η Κυβέρνηση δεν φέρνει έναν αναπτυξιακό νόμο, ο οποίος θα μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο. Θα επιχειρήσουμε να πιθανολογήσουμε.

1. Έχουν ανάδρομο Ερμή τα ζώδια των εμπλεκομένων υπουργών.

2. Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα σε ποια γλώσσα θα μιλάει ο κ. Παπακωνσταντίνου προς την κ. Κατσέλη. Swahili;. Farsi;. Hakka;. Ίδομεν.

3. Η Τζούλια δεν μπορεί τις πολλές βάρδιες.

4. Ο κ. Παναγόπουλος δεν έχει συνέλθει ακόμα από τις μπάτσες, και δεν μπορεί να προσφέρει τα πολύτιμα φώτα του.

5. Ανάπτυξη; Τί είναι αυτό;. Μπορεί να ........
σκεφτούν οι Ευγενείς Κερδοσκόποι για μας και να μας διευκολύνουν;.

6. Δε συμφέρει στους Διεθνείς και Εγχώριους Ευγενείς Κερδοσκόπους, επειδή θα σταματήσουν τον δανεισμό της χώρας μας. Μακάκες είναι να μας δούν να πνιγόμαστε στο τάληρο και να μην τους χρειαζόμαστε;...

7. Θα γίνει δημόσια διαβούλευση μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και αφού κατατεθούν όλες οι προτάσεις, θα γίνει διαβούλευση επί της ακολουθηθείσας διαδικασίας της ηλεκτρονικής διαβούλευσης για να προσδιοριστεί η συμβατότητα των προτάσεων με την τελική επεξεργασία του υλικού της διαδικασίας της ηλεκτρονικής διαβούλευσης ad hoc.

8. Ο κ. Σαχινίδης έπαθε μπιέλα, μετά από τη ninja επίθεση Παπουτσή.

9. Ο Καλλικράτης φταίει γιατί δεν μπορούν να υπάρχουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Αφού βρεθεί η πηγή χρηματοδότησης του Καλλικράτη, που μέχρις στιγμής, δεν υπάρχει, και επενδυθούν τα κέρδη του σε swaps, οψέποτε υπάρξουν, θα αναμένονται οι αντιδράσεις των αγορών και βλέποντας και κάνοντας.

10. Υπάρχει σκέψη στο κυβερνητικό επιτελείο να γίνεται εξαγωγή ελληνικού αέρα, αλλά αναζητείται ειδική συσκευασία στην αγορά και δεν βρίσκεται λόγω της ιδιοσυστασίας του.

11. Περιμένουν από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να τους μπινελικάσει, αλλά αυτός τρώει κοψίδια.

12. Ο κ. Παπακωνσταντίνου από τα πολλά ταξίδια έπαθε jet lag και αδυνατεί να λειτουργήσει.

13. Ψάχνουν υβριδική λύση που δε θα βλάψει το περιβάλλον των Απανταχού Ευγενών Κερδοσκόπων.