Η πανταχού παρούσα ΠΟΣΠΕΡΤ


Γράφει ο Λυσίας


Δεν πρόλαβε ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ, ο κ. Γαμπρίτσιος, να πατήσει το πόδι του στην ΕΡΤ και τα στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ, τον διπλάρωσαν….
Ως άτομα με ανώτερο βαθμό προσαρμοστικότητας, θα την έχαναν ποτέ την ευκαιρία; Με όλους και με όλα η διοίκηση της Ομοσπονδίας Προσωπικού της ΕΡΤ. Με την εκάστοτε διοίκηση η….κολεγιά τους είναι αρμονική.
Οι σχέσεις τους με αυτούς που τους ψηφίζουν, δεν είναι πάντα αρμονικές. Αλλά γιατί να τους νοιάζει αυτό;
Αυτοί τους ταΐζουν; Ή η εκάστοτε διοίκηση που τους δέχεται στον 4ο όροφο ως συνδιοικητές και συνδιαχειριστές…
Εδώ και πεντέμισι χρόνια, συνδιοίκησαν ( με όλα τα….γόνιμα οφέλη) με τον περίφημο Παναγόπουλο. Με τον άνθρωπο που έσπρωξε την ΕΡΤ, στην πιο βαθιά χαράδρα, των χρεών της….και δεν ακούστηκε η .........
φωνή τους. Ούτε μια διαμαρτυρία, ούτε μια καταγγελία….
Και καλά κάνανε. Δεν λένε, πως όταν τρώμε, δεν πρέπει να μιλάμε, γιατί αυτό είναι αγένεια; Ε, γιατί να μιλήσουν τα μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ; Για να χαρακτηρισθούν ως αγενείς; Δεν κάνει….
Δεν έχασαν λοιπόν την ευκαιρία. Έδωσαν, στον νέο πρόεδρο, τα διαπιστευτήριά τους, κάνοντας….γνωστή την παρουσία τους. Και όσα συνεπάγονται με αυτήν.
Η πανίσχυρη πράσινη ΠΟΣΠΕΡΤ, που χρωματικές διακρίσεις δεν κάνει ( στο φαγοπότι ) μιάς και με την γαλάζια διοίκηση του Παναγόπουλου τα πήγε μια χαρά. Αφήνοντας τις δυό τρομάρες, για τον οργανισμό.
Για τον ταλαίπωρο αυτό οργανισμό, που όσοι φάγαμε ένα κομμάτι ψωμί από αυτόν, τον πονάμε, πιο πολύ και από το σπίτι μας.
Και πραγματικά ματώνουμε με όλα αυτά.


ΛΥΣΙΑΣ