Η Τζούλια, η Μάρα και η…..Εθνική μας κουταμάρα


Γράφει ο Λυσίας



Εγώ δεν θα τα βάλω με την Μάρα….
Σε μια περίοδο, που την χαρακτηρίζουν πια οι……Άρες - Μάρες - Κουκουνάρες.
Αλλά θα βάλω την λογική μου να δουλέψει, για να καταλάβω, πως άρχισαν τα γραμμάτια να εξοφλούνται.
Ποιος ξέρει, τι πολλά και καλά οφέλη, θα είχαν η Τατιάνα και ο Ευαγγελάτος από τον Ρουσσόπουλο, την εποχή της παντοδυναμίας του ( και της διαπλεκόμενης κραιπάλης του ) για να δίνει τώρα η Τατιάνα, τόσο εύκολα, στην εκπομπή της, βήμα, στην κυρία Μάρα Ζαχαρέα – Ρουσσόπουλου, λες και χάθηκαν όλοι οι άλλοι σοφοί, από τον τόπο.
Και φυσικά η κυρία Μάρα, δεν έχασε την ευκαιρία, να μας πει, με αθώο, πλην σοφιστικέ ύφος, τις απόψεις της, για το….βαθυστόχαστο θέμα που απασχολούσε την εκπομπή της Τατιάνας…..Η οποία, παρά τον ........ θυμό ενός λαού, απέναντι στον Ρουσσόπουλο και στην σύντροφό του, αφού μαζί μοιράσθηκαν ότι αποκομήθηκε από την 5ετία, έδωσε βήμα στην κυρία, ως κάτι έναντι της εξόφλησης, προφανώς, των….. γραμματίων.
Εγώ, αν και απρόσκλητος, από την οικοδέσποινα Τατιάνα, θα πάρω τον λόγο, για να της πω απλά πως……με αυτά και μ’αυτά, ο κόσμος σας σιχάθηκε.
Πάρτε το χαμπάρι. Η θεματολογία σας είναι πια εμετική, όσο αυτή θα κινείται μεταξύ…..Τζούλια – Μάρας και λοιπόν ¨ φρούτων ¨ και διαπλεκομένων διαττόντων αστέρων. Που δεσπόζουν στην τηλεοπτική μας….Κούτα Μάρα.


ΛΥΣΙΑΣ