Να επικηρυχτούν τα κλεμμένα λεφτά που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό

Καμιά ανοχή στους απάτριδες .

Γράφει ο Λεωνίδας Ορφανουδάκης


Να επικηρυχτούν τα κλεμμένα λεφτά που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό , να στερηθούν την Ελληνική Ιθαγένεια και να χαρακτηριστούν ανεπιθύμητοι στη χώρα όλοι όσοι έκλεψαν τον κόπο του λαού και τον πλούτο του τόπου και επιπλέον τον φυγάδευσαν στο εξωτερικό για να κλονίσουν την οικονομία του τοπου και να πλήξουν την νεά κυβέρνηση . Η Χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο και οι πολίτες , ο απλός λαός , είναι διατεθειμένος να πολεμήσει , να υποστεί θυσίες για να σωθεί η Ελλάδα . Χρειάζεται όμως εγγυήσεις που οφείλει να του τις δώσει η κυβέρνηση . Να εγγυηθεί και να δώσει δείγματα ότι η διαφθορά θα παταχτεί αμείλικτα πάει και τελείωσε , δεν πάει άλλο . Αυτό τον καιρό με τη φυγάδευση των κλεμμένων κεφαλαίων στο εξωτερικό η αγορά έχει πράγματι στεγνώσει από μετρητά και είναι πλέον γεμάτη από ευκαιρίες για αυτούς που έχουν μετρητά . Ένα ακίνητο στη Φιλοθέη για παράδειγμα το οποίο προ τριετίας έπιανε ( 1000000) 1εκμ. ευρώ σήμερα δεν βρίσκει ούτε 500χιλ . Για αυτό Βιάζονται τώρα να βρουν τρόπο να παρακάμψουν το πόθεν έσχες και να επαναπατρίσουν τα μαύρα τους οι γύπες .

Έβαλαν λοιπόν τα ....
τσιράκια τους και φωνάζουν από τα ΜΜΕ , προτρέπουν και να πιέζουν την κυβέρνηση για τον επαναπατρισμό τον κεφαλαίων που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό . Γέμισε βλέπεις ο τόπος από ευκαιρίες για αυτούς . Το κόλπο τους έπιασε ή μάλλον εξαρτάται από την αντίδραση της κυβέρνησης αν θα πιάσει . Εγώ νομίζω πως είναι καιρός πλέον να τους πούμε . «Δεν σας θέλουμε άλλο στην Ελλάδα κύριοι , ούτε εσάς ούτε τα λεφτά σας ούτε και τα παιδιά σας . Άντητε να φάτε στην Ελβετία τα κλεμμένα και να σας κάτσουνε! Αν είναι να σωθούμε θα σωθούμε ποιο σίγουρα από μόνοι μας , χωρίς εσάς» . Συγχρόνως να ανοίξουν γρήγορες διαδικασίες για δημεύσεις περιουσιών όπου εντοπίζονται καταχραστές του δημόσιου πλούτου ή της εμπιστοσύνης του λαού . Έκτακτα μέτρα και σύντομα , είμαστε ή δεν είμαστε σε κίνδυνο είμαστε ή δεν είμαστε σε πόλεμο .

Και μια και γίνεται αυτό τον καιρό τόσος λόγος για δημοψήφισμα για την Ιθαγένεια των αλλοδαπών , τι νομίζεται ότι αυτοί οι κύριοι , αυτοί οι απάτριδες , οι δήθεν Έλληνες που σε κάθε ευκαιρία δολοφονούν την Ελλάδα πρέπει να διατηρούν την Ελληνική Ιθαγένεια . Δεν νομίζεται και εσείς πως είναι ποιο ωφέλιμο για τον τόπο να διώξουμε αυτούς τους 200 απ` ότι να διώξουμε ακόμα και 200000 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μετανάστες .
Λεωνίδας Ορφανουδάκης