Το τοπικό ΠαΣοΚ στον Βύρωνα στηρίζει Κόνσουλα

Με αφορμή ανώνυμα σχόλια σε μερίδα του τοπικού τύπου, οι Συντονιστικές Επιτροπές των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ στο Βύρωνα επισημαίνουν τα εξής:

Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 ο Ελληνικός Λαός έδωσε την ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρο του Γιώργο Παπανδρέου να προχωρήσουν στις αλλαγές, τις τομές και τις συγκρούσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας και περιγράφονταν με σαφήνεια στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Μία από τις μεγαλύτερες τομές, είναι η νέα αρχιτεκτονική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη κρατική διοίκηση, το πρόγραμμα “Καλλικράτης”, που προβλέπει τη ριζική αναδιάρθρωση στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αυτή την μεγάλη θεσμική μεταρρύθμιση, που προβλέπει λιγότερους και ισχυρότερους Δήμους, με αιρετή Περιφέρεια, φέρνοντας τα κέντρα λήψης αποφάσεων κοντά στον πολίτη, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, χτυπώντας τη διαφθορά και ενισχύοντας τη διαφάνεια και τη λογοδοσία προς τον πολίτη, στηρίζει το ΠΑΣΟΚ Βύρωνα και αυτή αποτελεί το μοναδικό γνώμονα της δράσης των στελεχών του και των μελών των Συντονιστικών Επιτροπών του στο Βύρωνα, που στηρίζουν συγχρόνως τη δημοτική ομάδα της παράταξης «Βύρωνας: Ανάπτυξη-Προοπτική» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κόνσουλα που κινείται προς την ίδια κατεύθυνση.

Καμία άλλη – ανεπίκαιρη ούτως ή άλλως – συζήτηση δεν .........
λαμβάνει χώρα στους κόλπους του. Τα σχετικά περί του αντιθέτου δημοσιεύματα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, αλλά εκπορεύονται από γνωστούς κύκλους, με ιδιοτελείς επιδιώξεις, για την παρεμπόδιση της αλλαγής προς μια προοδευτική κατεύθυνση στα δημοτικά πράγματα του Δήμου μας και την παραμονή του υπό τη σημερινή συντηρητική διοίκηση.

Το ΠΑΣΟΚ Βύρωνα συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα για την αλλαγή τόσο της χώρας, όσο και της πόλης μας και τα στελέχη του παραμένουν στη πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα, που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι νικηφόρος.

ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ