Εκλεκτά γαλάζια στελέχη τα .. ..γύρισαν πίσω από το ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...!!!

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία ενδιαφέρουσα ,που μόλις έφθασε στα αυτιά μου.

Διηγείται ο Γεροντόβραχος

Στην πολύπαθη ΕΤΑ (αυτή ντε με τα σκάνδαλα που λένε του κ. Μαρκόπουλου ) συνέβη το εξής τραγελαφικό.......Δυο χρυσοπληρωμένα στελέχη...(golden boys) της προηγουμένης και ακόμα δυστυχώς παραμένουσας Διοίκησης. Αυτής που διορίζει δεκάδες «παιδιά» σε εκλογική περιφέρεια του κ. Μαρκόπουλου ,αυτής που μοιράζει ακόμα bonus στα «παιδιά» της και αυτής που διαρρέει παντού ότι θα παραμείνει διότι έχει... «πράσινο» παρελθόν, δυο λοιπόν στελέχη .. ετοίμαζαν ταξιδάκι στο εξωτερικό σε μέρη εξωτικά και ..ονειρεμένα για .. «επαγγελματικούς» λόγους.(Μάλλον για να φαγωθεί το πρόσφατο bonus).Ναι καλά ακούσαμε και ακούσατε ..bonus…για μετά τις εκλογές εννοώ....Έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος bonus…. Οχι στους απλούς υπαλλήλους αλλά μόνο στα «δικά» του στελέχη ... Τι να κάνουμε...?Και μάλιστα τους στέλνει και στο εξωτερικό για. επαγγελματικό ταξίδι....!!!

Γιατί άραγε?

Γιατί τόση περιποίηση σε αυτούς? Όταν μάλιστα ο ένας είναι και «υπεύθυνος» των Οικονομικών της ΕΤΑ?

Μέχρι εδώ όλα καλά συντονισμένα. , ούτε γάτα ούτε ζημιά...Ταξιδάκι λοιπόν εις τας Ευρώπας και όλα πληρωμένα και με ...γενναία αποζημίωση για τα.... «εκτός έδρας».....

Κανονίζανε όμως χωρίς τον ..ξενοδόχο...!!Κάποιο πουλάκι μίλησε στους ..πιο ..πάνω...και ποιος είδε τον ..πράσινο θεό και δεν τον φοβήθηκε......!!!Τα χώσανε στον Διευθύνοντα και τα πουλάκια μου τα .. γυρίσανε πίσω από το αεροδρόμιο......Άρα υπάρχει...δικαιοσύνη.......!!!Και ακόμα δεν έφθασε ο έλεγχος των ορκωτών.... που παρήγγειλε ο Γερουλανος και η Γκερέκου!! Αναμένονται... αλληλοκαρφώματα στην Αγία οικογένεια.....!!
Θα έχουμε ...συνέχεια....