Ολη η αλήθεια για την υγεία του Γκαλέτι. Ανησυχία για το πρόβλημα στα νεφρά

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ



Ο Αργεντινός άσος διακομίστηκε χθες εκτάκτως στο Ιατρικό κέντρο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και στα νεφρά και άρχισε μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο ανέφερε ότι ο Γκαλέτι ταλαιπωρείται από «κοιλιακό άλγος», ωστόσο, έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει κάτι άλλο που τον ενοχλεί. Όπως και να έχει σήμερα είναι κρίσιμο τι θα δείξουν οι αιματολογικές εξετάσεις.

Οι φόβοι

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου οι γιατροί που εξέτασαν τον Αργεντινό έδειχναν ιδιαίτερα ανήσυχοι ενώ γράφεται ότι αν αυτή η ανησυχία επαληθευτεί είναι πιθανό ο παίκτης να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Βεβαίως, το θέμα είναι πολύ λεπτό και δεν ...............
.μπορούμε να κάνουμε αυθαίρετες εκτιμήσεις πριν οι γιατροί ανακοινώσουν επίσημα τι έχει ο Γκαλέτι.

Στο λιμάνι, πάντως, εύχονται να πάνε όλα καλά καθώς είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από την περιπέτεια του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, άσχετα αν οι περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών είναι τελείως διαφορετικές.

Το περιβάλλον

Εξάλλου, από το περιβάλλον του παίκτη έβγαινε χθες ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος πανικού και ότι ακόμη από τη στιγμή που ο Γκαλέτι έβγαλε ένα ενενηντάλεπτο την Κυριακή κόντρα στη Λάρισα δεν είναι δυνατόν να έχει κάτι σοβαρό.

Πόνους από καιρό

Την ίδια ώρα, είναι διασταυρωμένο ότι ο παίκτης ένιωθε ενοχλήσεις στην κοιλιά πριν τις γιορτές και το ιατρικό τιμ του συλλόγου ήταν ενημερωμένο γι’ αυτό το πρόβλημα του Αργεντινού.

Συγκεκριμένα, οι πρώτοι πόνοι εμφανίστηκαν πριν από τον αγώνα με τον Άρη στο «Βικελίδης», ωστόσο, αυτοί ξεπεράστηκαν με την θεραπευτική αγωγή των γιατρών της ομάδας. Μικρές ενοχλήσεις ένιωσε και μετά την ΑΕΚ αλλά πάλι τις ξεπέρασε και έπαιξε κόντρα στη Λάρισα.

Ωστόσο, χθες οι πόνοι επανήλθαν και κρίθηκε πια σκόπιμο να μπει στο νοσοκομείο.

Σιγή ιχθύος

Από τον Ολυμπιακό δεν έχουν δώσει την παραμικρή πληροφόρηση για το θέμα και θα περιμένουμε σήμερα τις εξελίξεις, όπου λογικά ο Γκαλέτι μόλις τελειώσει με τις εξετάσεις θα πάρει εξιτήριο.

Πάει στην πατρίδα;

Ακούστηκε ακόμη ότι ο Γκαλέτι ζήτησε μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του εδώ να πάει στην Αργεντινή για να τον δουν και οι συμπατριώτες του γιατροί. Κάτι που, φυσικά, δεν θα αρνηθεί ο Ολυμπιακός.