Οι διαπλεκόμενοι της ΕΡΤ


Γράφει ο ΛΥΣΙΑΣ

Κύριε Πρωθυπουργέ…. Η διαπλοκή πολλών στελεχών σας, αγγίζει κόκκινο. Και θυμίζει μέρες Ρουσσόπουλου…
Άξιος ζηλωτής του, προφανώς, ο κ. Γερουλάνος, τρισήμισι μήνες τώρα, έχει παραδώσει την ΕΡΤ, στα χέρια του Καλημέρη . Τζον ο ένας, Πώλ ο άλλος, βρήκανε κοινά σημεία επαφής…..Ή μπορεί και να τους τα….. ¨βρήκε¨ ο Ψυχάρης, καθότι ο κ. Καλημέρης, ήταν το χαϊδεμένο παιδί του Λαμπράκη, ως γνωστό. Ο οποίος τον είχε τοποθετήσει πριν, ως…¨τοποτηρητή¨ του στο MEGA…
Συνεργαζόμενοι λοιπόν, αρμονικά, ο Πώλ και ο Τζον, τα δυο καλά παιδιά, είπαν να μας δουλέψουν λιγάκι. Σαν ευφυέστεροι που είναι, από εμάς τους…. ταπεινούς και αδαείς. Διώξανε λοιπόν δέκα-δώδεκα συνταξιούχους, αργόμισθους που τα παίρνανε και από την τηλεόραση ( Κέκη, Δημήτρη Παπαναγιώτου, Στάμο Ζούλα, Πάνο Λουκάκο, Νίκο Ρίζο, Γιώργο Παπαδόπουλο και άλλους, και αυτά τέλος πάντων, τα ¨λεβεντόπαιδα¨. Και νομίζουν ότι μας βούλωσαν το στόμα, από το…. βογκητό οργής, για αυτά όλα τα απαράδεκτα που συμβαίνουν στο…ευαγές ίδρυμα της Αγίας Παρασκευής.
Το όργιο όμως συνεχίζεται. Και οι επιτήδειοι, εξακολουθούν να τα μασάνε χοντρά.
Διώξανε δεκατέσσερις συνταξιούχους και διατηρούν 140 ακόμα προκλητικά αμoιβόμενους. Ποια είναι η..........
Ρίκα Βαγιάννη, η Μπήλιω Τσουκαλά, η Πόπη Τσαπανίδου, η Μάγια Τσόκλη ( που την κάνατε και βουλευτή, η οποία αμoίβεται με 100.000 ευρώ το μήνα για να κάνει τουρισμό με τον άνδρα της ), για να το παίζουν ντίβες και να αμoίβονται με αυτά τα κασέ;
Στην τηλεόραση κύριε Πρωθυπουργέ, τρείς φορές να βγάλεις στον αέρα, μια τελείως άγνωστη κοπέλα, ένα οποιοδήποτε πρόσωπο και να το ¨ δώσεις¨ σωστά στο κοινό με καλή προβολή και ¨ πιασάρικο ¨ θέμα, έγινε φίρμα. Έγινε ίνδαλμα, το άγνωστο μέχρι πριν, πρόσωπο….
Γιατί όλοι αυτοί εξακολουθούν να υπάρχουν με αυτούς τους προκλητικούς μισθούς;
Μήπως γιατί είναι πρόσωπα ( διάβαζε ¨ στρατός ¨) του Καλημέρη;
Τόσο ο υπουργός, όσο και ο Τζον ¨ του¨ , δεν έχουν ιδέα από τηλεόραση.
Απλά ο δεύτερος, ξέρει να παραμυθιάζει τον πρώτο. Ο οποίος εκτελώντας ίσως άνωθεν επιθυμία του Ψυχάριου πλέον, προφανώς….ιδρύματος, διατηρεί τον ¨κύριο Γιουροβίζιον ¨ στη θέση του.
Πιστός στην όποια του διαπλοκή.


ΛΥΣΙΑΣ