Έχει άδικο όποιος έχει δίκιο νωρίς..

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Είχα γράψει: «Προτίμησαν παραπλανητικά να αλιεύσουν γενικούς γραμματείς στα θολά νερά του διαδικτύου. Αναμενόμενο. Γιατί πριν αλίευαν υπουργούς και βουλευτές από τα μολυσμένα εκ των νεοφιλελεύθερων ιών διβάρια του london school of economics και τού ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), με συνέπεια να πληγεί η δημόσια παρουσία της πολιτικής τους συνοχής. Κέραμοι και πλίνθοι ατάκτως ερριμμένοι στο ίδιο πολιτικό οικόπεδο μοιάζουν τα στελέχη της. Για να συγκρούονται μεταξύ τους μετωπικά». Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο ..Κουτούπειος εξευτελισμός αλλά και η επί των αρχών τραυματική και εντός του κυβερνητικού συνονθυλεύματος σύγκρουση Ποπουτσή-Παπακωσταντίνου, με δικαίωσαν πανηγυρικά. Στο μεταξύ δια μέσου ορισμένων σχολίων σας ξορκιζόμουν ως υπ’ αριθμ. ένας διάβολος στον πολιτικό παράδεισο του ΠΑΣΟΚ..

Είχα γράψει: «Πως το τραπεζιτικής πατρότητας κατά των δανειοληπτών εξάμβλωμα, κυοφορείται ήδη από το υπουργείο οικονομικών και οσονούπω θα το εκβάλλει τη συναυτουργία των μαιευτήρων της βουλής. Για να αποδειχτεί πως οι προεκλογικές εξαγγελίες του κυβερνητικού συνονθυλεύματος αποτελούσαν διαφημιστικά φέϊγ βολάν διανεμημένα από τους σφραγιδοφόρους του ΠΑΣΟΚ ως αντιστάθμισμα των γαλαντόμων δωρεών της ΝΔ στους τραπεζίτες..» Μια εβδομάδα μετά η ένταση των αντιδράσεων για τις δίχως αντίκρισμα προεκλογικές επιταγές με δικαίωσε. Θυμηθείτε το. Θα υπάρξουν κι άλλες σοβαρότερες αφού δίχως την παραγραφή των λαϊκών χρεών η οικονομία δεν ανατροφοδοτείται με τα καύσιμα της ρευστότητας. Ενδιαμέσως ωστόσο είχα από ορισμένα σχόλιά σας μεταλλαχθεί σε κομμουνιστικό φάντασμα που τη..συμβολή των χουντικών βαμπίρ από το ΛΑΟΣ επιβουλευόμουν την ακεραιότητα της σοσιαλιστ(ρη)κής μας κατά τον κ. Κουτούπη κυβέρνησης..

Είχα γράψει: «Καβάλησε ο Αντώνης πάνω στ’ άλογο του συγκριτικού πλεονεκτήματος ενός άμωμου διαχειριστικά και πατριώτη Νεοδημοκράτη, έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές μεταξύ μιας νόθας (ΠΑΣΟΚ) και μιας γνήσιας (ΝΔ) δεξιάς, η επιλογή του αστού ψηφοφόρου θα είναι αβίαστα μία. Η γνήσια του Αντώνη Σαμαρά..» Στον απόηχο της εκλογής του εισέβαλαν ήδη στην δημόσια ζωή οι άναρθρες κραυγές τού ..Αριστοφανικού προέδρου του ΛΑΟΣ, αλλά και οι εκ των διασήμων (επώνυμοι είμαστε όλοι) δημοκρατών έναρθρες ιαχές επικρότησης της ..επικράτησής του! Μανώλης Μητσιάς Μίκυς Θεοδωράκης. Και μόλις διάγουμε την εισαγωγή του έργου του οποίου την προβολή στο όλον της θα την παρακολουθήσουμε στην συντριπτική μας πλειοψηφία από τον εξώστη. Στο μεταξύ με είχατε δια των σχολίων σας ως δαίμονα Ασμοδαίου βουτήξει μέχρι τον λαιμό, στο καζάνι της Ντορικής κολάσεως αυτή τη φορά..

Δεν αδικώ τους επικριτές μου. Γιατί εξ αντικειμένου έχει άδικο όποιος έχει δίκιο νωρίς. Επιτρέψτε μου ωστόσο να διασκεδάσω ως άπατρις την.. πολιτική προσφυγιά μου, προσφεύγοντας στην μαθησιακή συνεισφορά ενός εκ των δασκάλων του γένους. Στον αείμνηστο Ευάγγελο Παπανούτσο. (Η κρίση του πολιτισμού μας) Έγραψε: «Ακόμη και αν φορέσεις στους κομματικούς μύωπες γυαλιά, αυτοί θα κλείσουν τα μάτια τους πεισματικά. Κάπως σαν τους ισοβίτες που αν μετά τον πολυετή εγκλεισμό τούς ανοίξουν μια τρύπα στην ελευθερία, της στρέφουν αυτοί την πλάτη μην τύχει και στο φως της τυφλωθούν..»

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Eandrik@otenet.gr