ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ... ΕΠΙ ΔΕΞΙΑ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Παρελθόν οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία με καινούριο αρχηγό της τον Αντώνη Σαμαρά. Ήταν επιλογή του ταλαιπωρημένου κόσμου της Νέας Δημοκρατίας από το ίδιο τους το κόμμα να πάει περισσότερο προς τα δεξιά το κόμμα τους Επομένως να δούμε τι βλέπαμε εμείς, που δεν ήθελαν οι υποψήφιοι να το βλέπουν οι ψηφοφόροι τους.

Αρχή με τον Αντώνη Σαμαρά:

1. Πέρασε την παραπλανητική και δημαγωγική εικόνα του
«λαίκού» πολιτικού, του πολιτικού που δεν είναι από τζάκι!!!. Ε όχι και έτσι κύριε Σαμαρά μας. Με προπαπούδες τον Αντώνη Μπενάκη, υπουργό Οικονομικών του Βενιζέλου, παπού τον Αλέξανδρο Ζάννα επίσης πολιτικό, βουλευτή Θεσσαλονίκης, και θείο τον Γιώργο Σαμαρά βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ αν δεν είσαι πολιτικό τζάκι τί είσαι;. Η οικογένεια σας βίωσε την τη φρίκη της καταδίωξης της και της διαπόμπευσης του Εμμανουήλ Μπενάκη, πατέρα της προγιαγιάς σας Πηνελόπης Δέλτα από το ΛαΪκό Κόμμα, που είναι προγονικό του κόμματος στο οποίο βρίσκεστε και του οποίου πλέον ηγείστε. Η ένδοξη ιστορία της Οικογένειας Μπενάκη είναι συνυφασμένη με την Σύγχρονη Ελληνική ιστορία και υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες, όλων των παρατάξεων, που το γνωρίζουν. Προς τί να αποφεύγετε να λέτε ότι δεν είστε από μεγάλο και σοβαρό πολιτικό τζάκι;. Τιμή σας και καμάρι σας.

2. Οφείλατε να καταδικάσετε τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον
της αντιπάλου σας με λιβελογραφήματα. Όχι και να φτάσετε στο σημείο να δίνετε συνέντευξη αποκλειστική έξω από τα γραφεία του κόμματος σας σε απαξιωμένο κίτρινο δημοσιογράφο, μόνο και μόνο επειδή σας λιβάνιζε. Ατυχέστατες και οι δύο επιλογές σας.



Ντόρα Μπακογιάννη



1. Μίλησε για την αποστασία του Σαμαρά. Το λες όταν το δεξί

σου χέρι είναι ένα πρωτοπαλλήκαρο του ο Νικήτας Κακλαμάνης, που έκανε τη ........
δική του αποστασία και ξεφώνιζε το κόμμα σου;. Ή τον Σπηλιωτόπουλο που ήταν στο κόμμα του Στεφανόπουλου;. Κάνε κράτη στο ψέμα και την υποκρισία Ντόρα μας.

2. Αναφέρθηκε σε μηχανισμούς που είναι εναντίον της (το

θυμάστε;). ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ήταν η δήλωση της αυτή για μερικές μέρες. Και όταν ήρθε το βράδυ της Κυριακής και βγήκε πρώτη αυτή πριν το κόμμα της να συγχαρεί τον αντίπαλο της, ακόμα και οι πολυθρόνες μας αναποδογύρισαν από τα γέλια για τις κλαψουριάρικες δηλώσεις της περί μηχανισμών.

3. Έκανε παράπονα ότι τα ΜΜΕ ήταν εναντίον της και δεν την
πρόβαλαν!!!. Τί να της πει κανείς. Υπέστημεν τέτοια πλύση εγκεφάλου από τα φερέφωνα και παπαγαλάκια της, που τους μισθοδοτούσε στον 9.84 και όχι μόνο, για να της κάνουν την αγιογραφία της που μόνο επί Γεωργαλά και επταετίας έχει ζήσει η προπαγάνδα τέτοιες μεγάλες δόξες.

4. Πρέσβευε σε μια νέα Νέα Δημοκρατία και υποννούσε ότι ο
Κώστας Καραμανλής δεν την υποστήριξε έχοντας ταυτόχρονα υποστηρικτές τους Έβερτ, Βαρβιτσιώτη, Κεφαλογιάννη, Παυλόπουλο, Μεϊμαράκη, Σουφλιά, Σιούφα, Μαρκογιαννάκη, Χατζηδάκη, Δούκα, Γιακουμάτο, Πετραλιά, Παπαθανασίου, Αλογοσκούφη (διακριτικός υποστηρικτής). Ανατριχίλα περιέλουζε τους νεοδημοκράτες που τους έβλεπαν δίπλα της, εξ ου και ο λόγος που ακόμα και κατάκοιτοι σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους για να πάνε να την καταψηφίσουν.

5. Υποστήριζε ότι δεν ήταν από τα άτομα που ώθησε τον κ.
Καραμανλή να πάει σε πρόωρες εκλογές. Γιατί ποτέ δεν τάχθηκε εναντίον της πρόωρης προσφυγής;. Γιατί δεν διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να ανυπομονεί να πάει η τότε κυβέρνηση σε εκλογές για να αναλάβει την αρχηγία του κόμματος της;. Αυτά σκέφτονταν οι νεοδημοκράτες και με εδραιωμένη την πεποίθηση ότι ήταν μέσα στους κακούς συμβουλάτορες του κ. Καραμανλή και η κ. Μπακογιάννη, ψήφισαν ενατίον της.

6. Επέμενε ότι εκείνη δεν εγκατέλειψε την παράταξη όπως οι άλλοι, μεταξύ τους και ο Νικήτας Κακλαμάνης προαναφερθείς μεγαλοϋποστηρικτής της, αλλά φαίνεται ότι αυτοί που έρχονταν στο στρατόπεδο της, μολονότι είχαν αποστατήσει εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήταν καλοί αποστάτες ενώ εκείνοι του αντίπαλου στρατοπέδου ήταν κακοί αποστάτες... Μέγιστη υποκρισία για τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και προσβολή της νοημοσύνης του.

7. Η κ. Μπακογιάννη έπρεπε να πείσει τους παραδοσιακούς
δεξιούς και με γονίδιο αντιμητσοτακισμού ψηφοφόρους του κόμματος της ότι δεν παρέμεινε μέσα στη ΝΔ για να υποσκάψει τον Καραμανλή και την πορεία και μακροετή παραμονή του στην εξουσία. Δεν τα κατάφερε να τους πείσει, δεν κατάφερε ούτε καν να διασκεδάσει τις υποψίες τους. Έτσι η τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα εις βάρος της ήταν προδιαγεγραμμένη. Της καταλόγισαν μέχρι και το ότι ήταν γυναίκα. Θα της καταλόγιζαν ακόμα και τις κακές κλιματολογικές συνθήκες σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι βαθιά και πολυπαραγοντικά τα αίτια.