Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ ΑΠ’ ΕΞΩ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Ας ακούσει αυτό (Εδώ) ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μπροστά στον εγγονό του και όταν το παιδάκι του ρωτήσει τί είναι το κόκκινο φωτάκι έξω από την πολυκατοικία να δούμε τί θα του απαντήσει. Αν το κάνει, που δεν θα το κάνει προστατεύοντας το από την χύδην έκφραση του, θα καταλάβαινε όλους εμάς τους γονείς μικρών παιδιών- την ώρα που παρακολουθούσαμε τις ειδήσεις των 8 και ενώ αυτά ήταν ξύπνια ακόμα- σε τί δύσκολη θέση ήρθαμε όταν μας ρωτούσαν να τους εξηγήσουμε για τα κόκκινα φώτα έξω από την πολυκατοικία. Μαθήματα αναγκαστικής σεξουαλικής αγωγής με οργίλη φραστεολογία από τα έδρανα της Βουλής για μικρά παιδιά και εφήβους. Άνομη συμπεριφορά και έλλειψη ηθικού ερείσματος που αντίκειται στις αρχές της Ορθοδοξίας, τις οποίες έχει ως σλόγκαν τίτλου το κόμμα του.Αυτό είναι το πρότυπο του ώριμου υπεύθυνου πολίτη που πρέπει να μιμηθούν τα παιδιά μας για να μη γίνουν κουκουλοφόροι εναντίον των οποίων μιλούσε ο κ. πρόεδρος;. Όλοι οι νέοι το παράδειγμα του θα ακολουθήσουν για να μπουν στη Βουλή και να έχουν βήμα. Η επιδίωξη του είναι η μπαχαλοποίηση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος;. Φρασεολογία πεζοδρομίου και φευτοτσαμπουκάς από εδράνων, που ευτυχώς με τη συνετή και ευπρεπή απάντηση Τσίπρα δεν πήρε έκταση. Τελικά άλλον κατονόμαζε ως κουκουλοφόρο και απέδειξε ότι ο ίδιος του είναι χειρότερο παράδειγμα κουκουλοφόρου στην πράξη.. Μήπως επειδή δεν του ήρθε ο κ. Ψινάκης στο κόμμα για να προσελκύσει τους απολιτικούς νέους βρήκε άλλους τρόπους να τους προσελκύσει;. Χαίνουσα πληγή η συμπεριφορά του για το Κοινοβούλιο.

Μας περίμενε όμως και χειρότερη έκπληξη στις ειδήσεις των οκτώ εκ χειλέων του ιδίου πολιτικού. Ανενδοίαστα επιτέθηκε κατά της καθαρίστριας που της έριξαν υγρό γιατί έκανε καταγγελίες εναντίον της εργοδοσίας. Την κατηγορεί ότι έχει.......
. ένα χιλιοεξακοσάρι μεταχειρισμένο Φίατ με 140 χιλιάδες χιλιόμετρα, που το αγόρασε εργαζόμενη σε δύο δουλειές!!!. Στρέφεται εναντίον του θύματος και όχι του θύτη που τον καλύπτει τεχνηέντως, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από το έγκλημα ποιός ξέρει για ποιούς λόγους. Εναντίον μιας γυναίκας αδύναμης που κόντεψε να πεθάνει. Το έγκλημα για τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. είναι ότι η γυναίκα αυτή γεννήθηκε Ελληνίδα. Δεν προσφέρεται όπως η περίπτωση της κυρίας Κούνεβα, άλλης αδύναμης, αυτή τη φορά ξένης γυναίκας, εναντίον της οποίας εστράφη, για πατριδοκαπηλεία. Για ψευτοπατριωτισμό που τον πληρώνουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι με τη βουλευτική αποζημίωση του ιδίου και των βουλευτών του για να τον κραυγάζουν τόσο δυνατά σαν καψουροτράγουδο πεμπτοκλασάτου λαϊκού κέντρου της εθνικής οδού. Είναι αυτό Ελληνική Ανδρεία;. Ελληνική λεβεντιά; Ελληνικό Ήθος; Ο Κολοκοτρώνης που τον επικαλείται έτσι θα φερόταν;. Ο Μακρυγιάννης αυτές τις αρχές πρέσβευε;. Έτσι εκτρωματικά εννοεί την Ελληνική Παλληκαριά;. Αυτή είναι η Ελληνική του Παιδεία;. Αυτός είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός του;.

Και δεν θα παραλείψουμε να αναφερθούμε σε μια άλλη περίπτωση γυναίκας που εξευτέλισε ο εν λόγω πολιτικός. Είναι η Α.ΜΕ.Α. βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Β’ Πειραιά κυρία Δήμητρα Αράπογλου, καθότι κωφάλαλη. Την κυρία Δήμητρα Αράπογλου, πολύ δραστήρια βουλευτή με αξιόλογο έργο υπέρ αδύναμων και περιθωριοποιημένων κοινωνικών ομάδων και ατόμων, την εγκατέλειψε υποστηρίζοντας λόγω ψηφοθηρίας έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Στον Καιάδα και ο φυσικώς αδύναμος. Απεχθής και αλαζονική η εξουσία του. Είναι ένδειξη Ορθόδοξης Φιλοκαλίας;. Αν τους έχει διαβάσει ποτέ είναι Επιταγές Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας;. Είναι Απαύγασμα Αγιορείτκης Προσευχής και Ηθικής. Ας μας εξηγήσει τί διαφορετικό έκαναν οι Ναζί;.

Είναι το κόμμα του Λαϊκό και όχι Αντεθνικό, όταν στρέφεται εναντίον των αδύναμων Ελλήνων;. Είναι το κόμμα του Ορθόδοξο και όχι Άθεο, όταν προσβάλει και καταστρατηγεί την Ουσία του Χριστιανισμού μετά γνώσης λόγου και πράξεων;.

Ευχόμαστε στον κ. πρόεδρο, οι Άγιες Ημέρες που έρχονται να τον οδηγήσουν σε ψυχική ειρήνη, Μεταμέλεια και εν Χριστώ Σύνεση και Ευδαιμονία.