Το Τραγούδι της ημέρας

Την καλημέρα μας με ένα τραγούδι από τον Simple Man Radio

Demo

"Αυτή η νύχτα μένει", η ταινία που είχε κάνει αίσθηση με τον Παναγιωτόπουλο στις πιο καλές στιγμές του. Η μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη "φόρεσε" στο "έργο" το καλλίτερο κουστούμι που θα μπορούσε να βρεθεί. Το τραγούδι "αυτή η νύχτα μένει" έδειξε αμέσως την διαχρονικότητά του και έβαλε στο "τραγουδιστικό στερέωμα" την Δήμητρα Παπίου


Με την κυκλοφορία του δίσκου που έχει τα τραγούδια της ταινίας, τα ραδιόφωνα επι τέλους έριξαν λίγο "καθαριστικό" στους αιθέρες παίζοντας το εκπληκτικό τραγούδι του Σταμάτη. Ομως τους ξέφυγε μια μεγάλη "λεπτομέρεια", το Demo. Νο 17 στο τέλος, ένα μπουζούκι, η έμπνευση, ο συνθέτης να τραγουδά. Μα τι κάνει, πως το λέει, πως το "βγάζει από μέσα του" ο άνθρωπος. Θα μου πείς δικό του είναι. Σιγά μην είναι δικό του. Από την στιγμή που μας έστειλε το Demo και οι ψυχές μας το "ενέκριναν", πάει και τελείωσε το κάναμε δικό μας.


Ο Σταμάτης Κραουνάκης πάντα τραγουδά, γιατί το "έχει" μέσα του, τόσο σε προγράμματα "ζωντανά", όσο και σε δίσκους και πάντα είναι υπέροχος, όμως κατά ένα περίεργο τρόπο μόλις παίξει το Νο 17 αμέσως το νιώθεις, "Αυτό το Demo μένει".





17 - Demo.mp3