Αρχισαν τα όργανα

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Απίστευτο.. Μου καταγγέλθηκε πως: Υπήρξε τρίωρη πτώση του on line συστήματος υποστήριξης των εκλογών προέδρου για την ΝΔ. Υπό την προϋπόθεση πως η καταγγελία είναι ακριβής και ότι αυτή εντοπίστηκε μεταξύ των ωρών 10 πμ και 1.00 μμ τότε: Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών θα είναι πασιφανώς αλλοιωμένο επειδή:



Νοθεύει την βούληση του εκλογικού σώματος αφού όσοι προσήλθαν κατά το πρωϊνό να ψηφίσουν δεν θα το επαναλάβουν με δεδομένο αφ’ ενός ότι δεν φλέγονται από την σφοδρή επιθυμία να το πράξουν ως αυτομαστιγωνόμενοι μουσουλμάνοι και αφ’ ετέρου ότι πρόκειται για το σώμα εκείνο των εκλογέων που αντιμετωπίζει τις συγκεκριμένες εκλογές χαλαρά και κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν ταχθεί στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά..



Απόμειναν έτσι να καρτερούν υπομονετικά εκείνοι των γνωστών μηχανισμών υποστήριξης του Μητσοτακέϊκου για να μην μου βγάζει κανείς ούτε με εξολκέα από το μυαλό πως ο ..............
εφιάλτης δεν έχει βάλει χέρι και πόδι μαζί. Μα τι γράφω. Εδώ υποχρέωσε τον Κωσταντίνο Καραμανλή γενάρχη της παράταξής τους να τον εντάξει στην κυβέρνηση αν και τον σιχαινόταν, υπέκλεπτε τις τηλεφωνικές συνομιλίες της υπό το μεγαθήριο του Ανδρέα Παπανδρέου κυβέρνησης, και τον Αντώνη θα υπολόγιζε; Στο τσεπάκι του τον έχει για μπρελόκ.



Συμπέρασμα. Αν κατόπιν αυτών εκλεγεί ο Σαμαράς θ’ αποδειχθούν δύο τινά: Πως το ρεύμα του ήταν τεράστιο και πως κατά μείζονα λόγο σύμπασα η Ελλάς απεχθάνεται την οικογένεια. (κι υστερα κάποιοι υποστηρίζουν πως κατα τον εμφύλιο οι κομμουνιστές έκαναν εγκλήματα.. μα πως αφού ο εφιάλτης ζει και βασιλεύει..)


Ευγ.ανδρικ.