Περί ενισχυτικής διδασκαλίας. Ακούει κανεί;;

Καφετζή βοήθεια! Κάντο ανάρτηση σε παρακαλούμε!

Είμαστε οι μαθητές της Α και Β λυκείου του 3ου ΓΕΛ Αχαρνών (Μενίδι).
Μας είχαν κάνει να πιστέψουμε ότι σ αυτή τη χώρα υπάρχουν αρμόδιοι, υπεύθυνοι που φροντίζουν να διασφαλίζουν τα αυτονόητα δικαιώματά μας, Και ενα από αυτά το σπουδαιότερο ίσως, είναι Η ΜΟΡΦΩΣΗ.

Δυστυχώς όμως φαίνεται πως είτε δεν θέλουν είτε δεν είναι ικανοί να μας το εξασφαλίσουν!
ΟΧΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (και είμαστε στο Νοέμβρη) Η Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΦΥΣΙΚΗ!!!

Μετά από συνεχείς διαμαρτυρίες αυτοί οι σοφοί "αρμόδιοι¨" για τους οποίους σας μιλήσαμε παραπάνω,πριν μία περίπου εβδομάδα, βρήκαν μία επίσης σοφή ........
λυση!(Την οποία βέβαια ποτέ δε θα επέλεγαν για τα δικά τους παιδιά)
Να κόψουν ώρες από τη Β τάξη και η μοναδική φυσικός του σχολείου να κάνει 1 ώρα και σε εμάς της Α τάξης! Κ αι το πρόβλημα λύθηκε!
Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ!!!

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???

Όλοι λοιπόν αυτοί οι μορφωμένοι περισπούδαστοι και αξιοσέβαστοι "αρμόδιοι" οι οποίοι είναι "ταγμένοι" να υπηρετούν την Παιδεία και την Εκπαίδευσή μας δηλαδή κι εμάς τους μαθητές,τι έκαναν? Λογάριασαν σε επίπεδο μπακάλικου και με πασαλείματα προσπάθησαν να μας ξεγελάσουν υποτιμώντας το μυαλό, τη σκέψη και την μαθητική μας οντότητα!

Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα κομματικά τους, τα συνδικαλιστικά τους και τα οικονομικά τους.
Δικά τους δημιουργήματα είναι όλα αυτά και να τα χαίρονται!
Όπως και η σάπια μηχανή της εκπαίδευσης δικό τους δημιούργημα είναι κι αυτή κι εμείς είμαστε τα θύματά της!

Εμείς δεν απαντούμε με κατάληψη,αν και πολλοί συμμαθητές το πρότειναν.
Γιατί τότε θα τους δίναμε άλλωθι να μας πουν ανεύθυνους, τεμπέληδες και αλήτες.
Λοιπόν, αλήτες δεν είμαστε. Είμαστε παιδιά οικογενειών βιοπαλαιστών. Οικογενειών οι οποίες πληρώνουν ταυτόχρονα φροντιστήρια για τα μεγαλύτερα αδέρφια μας που δίνουν παννελαδικές.

Τη λύση μας την έδωσε η κ. Μαρία που έχει το καφενείο στη γειτονιά.
Μας προσφέρει το χώρο 3 φορές την εβδομάδα γαι να κάνουμε φυσική, αμέσως μετά το σχολείο.Έχουμε βρει και φυσικό και θα τον πληρώνουμε ρεφενέ.

Αν είμασταν πλούσιοι θα πηγαίναμε στα ιδιωτικά και θα κάναμε ιδιαίτερα χωρίς να μας νοιάζει αν λείπουν καθηγητές.
Αγαπάμε το σχολείο μας και θα αγωνιζόμαστε ΕΜΕΙΣ για την ποιότητά του, όπως και για τη δική μας ποιότητα μέσω της μόρφωσής μας.

Η απαξίωση, υποτίμηση, η αδιαφορία και η κοροιδία μας στεναχωρούν, μας θλίβουν και μας θυμώνουν αλλά μας πιο πολύ μας πεισματώνουν για να ανατρέψουμε την αδικία και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ!!!

Τέλος εμείς και οι ταπεινές οικογένειές μας θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους μεγαλοσχήμονες υπεύθυνους που μας αναγκάζουν να βρίσκουμε τρόπους να επιβιώνουμε και να προκόβουμε κόντρα στις αντιξοότητες και τα εμπόδια που οι ίδιοι μας βάζουν,βγαίνοντας πιο δυνατοί και πιο ικανοί!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!