Εμβολιασμός για τον ιό Η1Ν1

Γράφει ο Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Είμαι από αυτούς που από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν εναντίον του εμβολιασμού κατά του νέου ιού Η1Ν1 και μάλιστα συμμετέχω στην ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Facebook ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ H1N1 ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ . Τους λόγους της αρνητικής μου στάσης απέναντι στον εμβολιασμό εξηγούσα σε μηνύματα μου προς τους φίλους στις επαφές μου αλλά και σε αναρτήσεις σε blogs . Έλεγα τότε και το πιστεύω ακόμα ότι ο δημοσιογραφικός θόρυβος ήταν δυσανάλογα μεγάλος σε σχέση με την επικινδυνότητα του ιού . Μια γρίπη σαν τις άλλες είναι έγραφα και θα περάσει. Πιστεύω και σήμερα όπως και τότε ότι ο δημοσιογραφικός θόρυβος για το κουνούπι τίγρη και τον ιό της γρίπης των πτηνών ήταν η κουκούλα των σκανδάλων ενώ για τη γρίπη των χοίρων ο φόβος που διέσπειραν , ήταν επιπλέον και μοχλός πίεσης των φαρμακοβιομηχανιών προς τις κυβερνήσεις , για να προμηθευτούν το αμφιλεγόμενο εμβόλιο τους εναντίον του ιού . Εναντίον ενός ιού για τον οποίο αναρωτιόμουν και είχα υποψίες για το πως και που γεννήθηκε !
Τώρα που τα λεφτά του λαού μέσω τον κυβερνήσεων πέρασαν πλέον στις τσέπες των φαρμακοβιομηχάνων και τα εμβόλια ήλθαν ή έρχονται προσωπικά εγώ «δεν έχω κανένα λόγο να ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ H1N1 ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ» και θα κάνω ότι υποδεικνύουν οι ειδικοί που εμπιστεύομαι .
Καθώς παρακολουθώ με ενδιαφέρον την προσπάθεια των αρμοδίων και των ειδικών να πείσουν ,τον δίκαια δύσπιστο, κόσμο να εμβολιαστεί , θυμάμαι τι έκανε ο........
Καποδίστριας για να μάθει τους Έλληνες να τρώνε τις πατάτες . Σκέφτομαι λοιπόν να υποδείξω στους αρμόδιους να διαρρεύσουν ότι για οικονομικούς λόγους τα εμβόλια δεν θα φτάσουν για όλους . Είμαι βέβαιος ότι τότε θα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε στις ουρές για το ποιος θα εμβολιαστεί πρώτος .
Είμαστε παράξενος λαός αλήθεια ….

Λεωνίδας Ορφανουδάκης .