ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔ


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Κ.Κ. Αναγνώστες σας

Αγαπητοί Κύριοι,
Θα θέλαμε με το παρόν να σας «διατηρήσουμε»σε αυτό το συνεχές κλίμα κοροϊδίας της πολιτείας προς τους ιατρούς που έχουν συμβάσεις με ταμεία και έχουν να πληρωθούν 10 μήνες.
Ο νόμος αναφέρει ότι πρέπει να πληρώνονται σε ένα έως 2 μήνες. Το ταμείο Δημοσίου έχει από τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009 να μας πληρώσει για πράξεις που εκτελέσαμε τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2008 καθώς και για όλο το 2009. Δηλαδή έρχεται ο ασφαλισμένος εξετάζεται , γίνονται ιατρικές πράξεις τον Δεκέμβριο καταθέτουμε τα «χαρτάκια» τον ιανουάριο ,κόβουμε Απόδειξη ότι εισπράξαμε το ποσό τον Ιανουάριο, αλλά πληρωμή σε εμάς γίνεται …ποτέ.
Κανείς δεν ασχολείται , η λύση δεν πιστεύουμε ότι είναι η διακοπή σύμβασης με το ταμείο και να πληρώνονται οι ασφαλισμένοι από το ταμείο (τεράστια ταλαιπωρία) αλλά η αγωγή προς κάθε υπεύθυνο και η ενημέρωση της κοινής γνώμης. Παρακαλούμε , να δημοσιοποιήσετε αυτές τις απαράδεκτες παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες του Υπουργείου Υγείας –Υπουργείου οικονομικών και Ταμείου ΟΠΑΔ (Δημοσίου).
Παρόλες τις οχλήσεις του ΙΣΑ στον πρόεδρο του ΟΠΑΔ κύριο Βλάχο ,παραμένει το ίδιο καθεστώς. Υπάρχουν δάνεια , leasing, εφορίες , μισθοί, επιδόματα που πρέπει να ..........
πληρωθούν. Οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια. Τι θα γίνει , θα βγούμε στη Συγγρού για να ζήσουμε ? Οι ειδήσεις και τα γεγονότα δεν είναι μόνο εκλογές , εκλογές …Είναι αντισυνταγμαικό άνισο παράνομο πέρα για πέρα. Εντάξει γνωρίζουμε την αντιπάθεια προς τους ιατρούς αλλά δουλεύουμε χωρίς να πληρωνόμαστε. μήνες !

Ομάδα Ιατρών κλινικών και εργαστηριακών Αθηνών και Επαρχίας

Αθήνα 07/09/2009