ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ(!!!)

Δεν προσήλθε στη συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM, ο Δήμαρχος των Άνω Λιοσίων κ. Χρήστος Παππούς, δηλώνοντας… ασθενής(!!!)

Ο Δήμαρχος Άνω Λιοσίων κ. Χρήστος Παππούς, ήθελε να μιλήσει σήμερα Δευτέρα 28-09-2009 στους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM, που είναι απλήρωτοι από το περασμένο Μάιο και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις 15 Ιουνίου, και εν αναμονή απόφασης δικαστηρίου, και εκδικάσεων υποθέσεων, για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί.


Μετά από πέντε μήνες(!) λοιπόν, ο «γαλάζιος» Δήμαρχος κ. Παππούς, θυμήθηκε τους «απλήρωτους», ταλαιπωρημένους και εξαθλιωμένους εργαζόμενους του σταθμού, και ήθελε να τους συναντήσει! Για να τους πει, άραγε τι; Να βάλλουν «πλάτη», να ανοίξουν τα μικρόφωνα και για τα οφειλόμενους μισθούς, κουβέντα! Εμπιστευθείτε με, το σύνθημά του! Μάλλον ψάχνει για κορόιδα, ο κ. Παππούς!

Η απόφαση των εργαζομένων του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM, είναι πρώτα να καταβληθούν, όλες οι οφειλόμενες αποδοχές και στη συνέχεια, να ανοίξουν τα μικρόφωνα του σταθμού! Ο Δήμαρχος Άνω Λιοσίων, μάλλον ενημερώθηκε από τα «παπαγαλάκια» του, για τις προθέσεις των .........
.εργαζομένων του σταθμού, και δεν ήρθε στη σημερινή συνάντηση (28-09-2009) που ζήτησε ό ίδιος, προφασιζόμενος πρόβλημα υγείας! Ο κ. Παππούς για να αποφύγει να αντιμετωπίσει τους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε ότι το κλίμα δεν θα ήταν αυτό που ενδεχομένως να ανέμενε, δήλωσε «ασθενής»! Περαστικά σας κ. Παππού, και να σκεπάζεστε, γιατί έρχεται «βαρύς» χειμώνας!

Να τον χαίρεστε τον «γαλάζιο» Δήμαρχο των Άνω Λιοσίων, κ. Κώστα Καραμανλή, κ. Προκόπη Παυλόπουλε, και κύριοι βουλευτές της Ν.Δ. στην περιφέρεια Αττικής, Γιώργο Βλάχο, Αθανάσιε Μπούρα, Αποστόλη Σταύρου και Νίκο Καντερέ.