Αρχίζει αύριο η Σούπερ Λίγκα. Ολες οι τελευταίες πληροφορίας


Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Κυριακή το βράδυ (21.15) τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρεμιέρας, στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η Ενωση προέρχεται από ήττα με 2-1 από την Βασλούϊ για το Europa League και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με δεδομένη την αποχώρηση του Σωτήρη Κυργιάκου ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Λίβερπουλ.

Ο κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς καλείται να βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας και να παρατάξει ένα αξιόμαχο σχήμα, έτσι ώστε να μπει «με το δεξί» στο καινούργιο πρωτάθλημα. Στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών, παράλληλα, η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική.

Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ μετά την ......
νίκη με 2-0 στην Μολδαβία επί της Σεριφ. Ο κ. Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο υλικό της ομάδας και στόχος του είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς, απέναντι στην ομάδα με τα «χρώματα» της οποίας έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα.

Ακόμη, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, που στο στάδιο της προετοιμασίας δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Βέβαια, ο κ. Χενκ Τεν Κάτε πρέπει να επαναφέρει την ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας μετά το «θερμό» επεισόδιο που είχε με τον Σπυρόπουλο στην προπόνηση. Ωστόσο, σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «πράσινοι» δείχνουν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι και εκτός απροόπτου θα πάρουν την νίκη.

Επίσης, ο Πανιώνιος με τους νεοαποκτηθέντες (χωρίς τον τιμωρημένο Ριέρα) στην διάθεση του κ. Φερέρα, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε μία αναμέτρηση που δεν έχει φαβορί. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να αποδείξουν ότι εφέτος είναι ικανοί για κάτι καλύτερο, όμως τον ίδιο στόχο έχουν και στον «δικέφαλο του βορρά».

Τέλος, δύσκολο έργο έχουν οι «νεοφώτιστοι» ΠΑΣ Γιάννινα, Καβάλα και Ατρόμητος που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Ξάνθη, Λεβαδειακό και Αρη, αντίστοιχα, ενώ ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Ηρακλής στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό και ο Αστέρας Τρίπολης στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως εξής:

Σάββατο 22 Αυγούστου

16:45 Αρης-Ατρόμητος ΣΚΑΪ

16:45 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα ΝΕΤ

19:00 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός NOVA

Κυριακή 23 Αυγούστου

16:45 Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα NOVA

16:45 Λεβαδειακός-Καβάλα NOVA

19:00 Πανθρακικός-Ηρακλής NOVA

19:00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ NOVA

21:15 ΑΕΚ-Ολυμπιακός NOVA