Αυτού του κόμματος είμαι οπαδός........

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Αγαπητέ διαχειριστή,


Βομβαρδίστηκα τις τρεις τελευταίες ημέρες με μια σειρά από mail που περίπου απαιτούσαν επιτακτικά να αποκαλυφθώ πολιτικά. Ο λόγος είναι προφανής.. Η με προηγούμενη ανάρτησή μου συνολική αμφισβήτηση των επί μέρους αρχηγών που διεκδικούν την ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογές από την προεκλογική διάρκεια των οποίων μόνον οι μαζορέτες λείπουν. Επειδή τα έχει όλα. Από παπαγαλίζοντα πολύχρωμα πτηνά, έως καταθλιπτικά ασπρόμαυρους πουπουλοφόρους υποψηφίους και ενδιαμέσως μια γεύση πολιτικής χολής από την παρέμβαση του συνήθους εφιάλτη. Τού Κωσταντίνου Μητσοτάκη.

Θα το κάνω υπό την προϋπόθεση πως και οι αναγνώστες μου θα πάρουν θέση. Με ποιον θα πάνε, ποιον θ’ αφήσουν και κυρίως γιατί. Ποιο δηλαδή είναι το «διακύβευμα» των εκλογών αυτών. Η καθοριστική μας παρουσία στο Ευρωκοινουβούλιο ψελλίζουν οι αθεράπευτα ευρωπαϊστές. Αστείο. Μια φλυαρούσα μειοψηφία είμαστε που αυτοκολακευόμαστε στην γενική τους αρχή πως είναι αυτές που χαράσσουν τους δρόμους των πλειοψηφιών.. Σιγά μην σπάσουμε τ’ αυγά.. Μας διαστρέφουν έντεχνα και για λόγους προπαγανδιστικούς την αλήθεια. Επειδή ως άθροισμα με τους άλλους περιφερειακούς λαούς της Ευρώπης αποτελούμε την πλειονότητα των ψηφοθετημάτων από το «επιφανειακά» συμπαγές της μωσαϊκό, το κέντρο του οποίου κοσμείται από τον γνωστό Γαλλογερμανικό άξονα. Στην πραγματικότητα κι εμείς και οι άλλοι κάτι σαν κρεολοί του περιθωρίου είμαστε, απλώς για να τονίζεται η αίγλη των Άρειων πρωταγωνιστών. Της ορατής μειοψηφίας των προυχόντων που αντιστάσεως μη ούσης πράγματι διαμορφώνει από την κορυφή της πυραμίδας τις τύχες μας. Μιας νεοφιλελεύθερης πυραμίδας ο θρόνος της οποίας προσαρμόστηκε στα μέτρα ενός. Του διορισμένου διοικητή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας κ. Τρισέ. Για να κατέχει ως εκ τούτου υπερεξουσίες στην ισχύ των οποίων, αρκεί ένα του νεύμα για να μας πετάξουν ως έθνος στον σκουπιδοφάγο του ευρωπαϊκού νεροχύτη και από εκεί στα απόβλητα της ιστορίας. Άρα ότι και αν μηνύσουμε δια της ψήφου μας, δεν θα φτερουγίσει καν στο αυτί του κ Τρισέ για την εξ αιτίας αυτού και των ελλήνων «ομοτράπεζών» του απελπιστική μας κατάσταση.

Τι μας υπολείπεται λοιπόν; Να δώσουμε χρώμα Ελληνικό στις Ευρωπαϊκές εκλογές όπως κυρίως και ανοιχτά μας καλεί ο κ. Παπανδρέου αλλά και δευτερευόντως το ΚΚΕ δια μέσου της ανυπακοής. Οξύμωρο σχήμα. Να αποστείλουμε ψηφίζοντας τις δικές μας μαριονέτες για να καταλάβουν μια έδρα στην προσωπική τους ευημερία, δηλώνοντας ταυτόχρονα δια της ψήφου μας ότι αποδεχόμαστε όλες τις αντιλαϊκές και αντιπαραγωγικές για το έθνος μας αποφάσεις του Ελσίνκι και της Λισσαβόνας, ασκαρδαμυκτί. Έκπληκτοι ως ηλίθιοι. Μοναδική λοιπόν προσφορά κυρίως των κομμάτων εξουσίας προς τον χειμαζόμενο λαό μας δεν μπορεί να είναι άλλη παρά η εξής: Να ακολουθήσουν τον Μουσουλμανικό νόμο της αυτομαστίγωσης για να εξαγνιστούν, κάτι που εν αντιθέσει με τον κοιμώμενο πρωθυπουργικό βόα, μερικώς το έχει πράξει ο κ. Παπανδρέου και αμέσως μετά να αποφασίσουν κατά τις εκλογές μια ηχηρά καθολική αποχή των μειοψηφούντων στην εσπερία ορθοδόξων χριστιανών, ώσπου να καταστεί απολύτως σαφές ότι: Η ανήσυχή μας ράτσα δεν βολεύεται αποκλειστικά στην ποδιά του σερβιτόρου την οποία χρόνια τώρα μας έχουν υποχρεώσει να φορούμε αφού έχει ιστορικά αποδείξει πως όταν μετέχει των δημιουργικών εξελίξεων μεγαλουργεί. Ε, λοιπόν αυτού του κόμματος είμαι οπαδός. Του κόμματος που θα σταθεί στο πλευρό μας κατά των τραπεζιτών. Του κόμματος που θα ξύσει την λέπρα από το σώμα της δικαιοσύνης. Του κόμματος που θα αποτινάξει σαν σκόνη από το πέτο μας τον κουρνιαχτό της διαφθοράς. Του κόμματος που θα αφουγκράζεται την κοινωνική ανάσα. Του κόμματος που θα στέργει στα όνειρα των παιδιών μας. Με δυο λόγια. Ενός κόμματος που θα προέρχεται ευθέως από το μέλλον του παρελθόντος μας και που δυστυχώς δεν υπάρχει εκτός και αν παραχθεί από το αυστηρό κοσκίνισμα του υπαρκτού μας ωχαδελφισμού ή της κομματικής μας τύφλωσης!!

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr