Οι συσπειρωμένοι αθλητικοί συντάκτες

Ούτε την «μπάλα» μάς αρέσει να πετάμε εκτός «γηπέδου», ούτε να τοποθετούμαστε γενικώς και αορίστως σαν να είμαστε ρεπλίκες των υποψήφιων πολιτικών.

Η κάθοδός μας με το ψηφοδέλτιο τής «Συσπείρωσης Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος» - παράταξης που αποτελεί ασπίδα στην εξάπλωση της «γρίπης» που προκαλεί η ετερόκλητη συμμαχία που διοικεί την ΕΣΗΕΑ – πέραν τής όποιας συμβολικής, έχει και ουσιαστική σημασία, που είναι η ακόλουθη:

Πρώτον, μετέχουμε στο ψηφοδέλτιο μιας παράταξης που τα τελευταία χρόνια έχει αναγκάσει τους αντιπάλους της σε... χημικές ενώσεις για να την κρατήσουν στην αντιπολίτευση, έχει ισχυρή σε αριθμό και πρόσωπα εκπροσώπηση στο Δ.Σ. και στις τελευταίες εκλογές τής ΠΟΕΣΥ, πριν από ένα χρόνο, ανακηρύχθηκε πρώτη δύναμη, έχοντας την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο.

Δεύτερον, οι εκπρόσωποι της Συσπείρωσης στο διοικητικό συμβούλιο τής ΕΣΗΕΑ έχουν αποδειχθεί ως οι πλέον μάχιμοι και διεκδικητικοί και έχουν σταθεί όσες φορές χρειάστηκε, τόσο όσο κανείς άλλος, στο πλευρό των εργαζομένων, τα .......
δικαιώματα των οποίων καταπλακώθηκαν από απρόσωπες / διπρόσωπες εργοδοσίες και τους λακέδες τους.

Τρίτον, με βάση τα παραπάνω και απευθυνόμενοι στους αθλητικούς συντάκτες – μέλη της ΕΣΗΕΑ, τους γνωστοποιούμε ότι στόχος μας μέσα σ’ ένα περιβάλλον ρευστότητας, αβεβαιότητας, ασπρόμαυρων εργασιακών σχέσεων και κρίσης (εκ της άπληστης χρήσης – ξέρετε ποιων), είναι να λειτουργήσουμε, αφού είμαστε αρκετά χρόνια μέσα στον «χώρο» και γνωρίζουμε τι συμβαίνει, ως συνδετικός κρίκος ώστε τα όποια προβλήματα, αιτήματα και διεκδικήσεις να φτάνουν άμεσα και απρόσκοπτα στους εκπροσώπους τής παράταξης που θα βρίσκονται στα κέντρα
αποφάσεων και που έχοντας λάβει την εξουσιοδότηση μέσω τής ψήφου μας θα δίνουν τη μάχη με ανεξαρτησία, δυναμισμό και θάρρος προς όφελος ενός μεγάλου κομματιού τού κλάδου μας που είναι οι αθλητικοί συντάκτες.

Πιστεύουμε, τέλος, ότι έπειτα από τα αποτελέσματα της 26ης και 27ης Μαΐου κάποιοι θα σκεφτούν να βγάλουν τις εκλογές... παράνομες.
Προσέχουν πού βάζουν (και) την υπογραφή τους οι:

Χρήστος Αθανασόπουλος
Θεόδωρος Γούλας
Κώστας Ζενετζιδάκης
Γιώργος Καρζής
Θάνος Μπλούνας