ΑΠΟΡΙΑ ΦΤΩΧΟΥ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΥ BLOGGER


Οι εκλογές στο κράτος μαιμού των κατεχομένων μου έδωσαν το έναυσμα για πλοήγηση στο Ίντερνετ να δω τη διαδικτυακή τηλεοπτική παρουσία της Κύπρου, της Ελλάδας, και του μαιμουδένιου μορφώματος στα κατεχόμενα.

Έμαθα λοιπόν ότι Lefkosa είναι το τουρκοκρατούμενο τμήμα της παλαιάς πόλης της Λευκωσίας, το οποίο έχει εταιρεία πάροχο υπηρεσιών Ίντερνετ με έδρα την Μερσίνη στη νότια Τουρκία, που έχει 2 εκατομμύρια και κάτι κατοίκους και το τμήμα Ωκεανογραφίας του πανεπιστημίου της Άγκυρας. Η εταιρεία αυτή λοιπόν προβάλει το τουρκοκρατούμενο τμήμα και μάλιστα τα τουριστικά του αξιοθέατα. Τα δικά μας δηλαδή αξιοθέατα. Έξυπνη και ελάχιστη ως προς το κόστος της 24ωρη τουριστική προβολή σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιούν περισσότερο το Ίντερνετ για να κάνουν κρατήσεις, και που οι ώρες τις οποίες περνούν μπροστά στην τηλεόραση είναι συγκριτικά λιγότερες. Άρα η τηλεοπτική καμπάνια σε μεγάλα δίκτυα δεν είναι ο μόνος τρόπος προβολής.

Η Κύπρος έχει διαδικτυακή τηλεοπτική παρουσία αλλά δεν προβάλει, όπως η αντίθετη πλευρά τα τουριστικά της αξιοθέατα. Τουλάχιστον όσες φορές και αν μπήκα στο ιστολόγιο της ΡΙΚ δεν είδα κάτι. Ίσως να χρειαστεί να το επανεξετάσουν το θέμα αυτό στη Μεγαλόνησο.

Η σουρπρίζ της Ελλάδας όμως είναι όλα τα λεφτά. Μπαίνω στον ιστότοπο της ΕΡΤ, πατώ το κουμπί watch live και διαβάζω: « Η μετάδοση του δορυφορικού τηλεοπτικού προγράμματος της ERT World από το Κέντρο Δικτύων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με απόφαση της ΕΡΤ Α.Ε. περιορίζεται πλέον εντός του ελληνικού ακαδημαϊκού δικτύου. Ευχαριστούμε τους χρήστες της υπηρεσίας μας για την προτίμηση τους για περισσότερο από δέκα χρόνια, καθώς επίσης και την ΕΡΤ Α.Ε. για τη συνεργασία της. Πληροφορίες www.ert.gr

Κοιτάξτε το και σεις εδώ
Συνελόντι ειπείν, ο φοιτητόκοσμος εκεί που θα κάνει μάθημα θα βλέπει και ERT World μετά από απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ Α.Ε., γιατί προφανώς κατά τους εγκεφάλους της ΕΡΤ Α.Ε. είναι ο ενδεικνυόμενος τρόπος εμπέδωσης των παραδιδόμενων πανεπιστημιακών διαλέξεων. Οργανική Χημεία παράλληλα με ομιλία του κ. Τραγάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. ένα πράμα. Αυτό πρέπει να ξέρουν οι φοιτητές μας και όχι νέα από την πατρίδα οι απανταχού ομογενείς μας. Για την ψήφο των οποίων κόπτεται ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης, και καταριέται σύσσωμη την αντιπολίτευση που δεν ψηφίζει!!!. Υποκριτές και Φαρισαίοι. Η απόφαση της ΕΡΤ Α.Ε. που και την πληρώνουμε πανάκριβα ως εθνική τηλεόραση καταδείχνει τον εμπαιγμό των ομογενών μας.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ