Πρόγνωση καιρού για Δευτέρα του Πάσχα

Γράφει ο Χρήστος

Φίλοι και φίλες καλησπέρα Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά.....

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού θα έχουμε από αύριο Δευτέρα με περισσότερες νεφώσεις και πιο πολλές βροχές κυρίως στα Βόρεια.

Πιο αναλυτικά για αύριο προβλέπονται παροδικές νεφώσεις σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα πίο αυξημένες στα βόρεια όπου αναμένονται βροχές τις μεσημεριανές ώρες και κάποιες ανοιξιάτικες καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μόνο στο Ιόνιο ίσως φτάσουν και τα 5 Beaufort ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν το πολύ τα 4 Beaufort. H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 23 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 13 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα από 11 έως 25 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 12 έως 25 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται .......
νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις αυξημένες και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για βροχές κυρίως κατά τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς.
Καιρικά