ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ


Είναι οι μέρες τέτοιες που μας τους θυμίζουνε. Τα παλικάρια που τους την έδωσε να βλέπουν την τουρκική σημαία στην κατεχόμενη γη τους και αποφάσισαν να αντισταθούν στην Τουρκική βαρβαρότητα, η οποία στηρίζεται και υποστηρίζεται από τους «μεγάλους» της γης.

Την αδικία αυτή των «μεγάλων» της γης δεν την μπόρεσαν και με την αντίδραση τους έδειξαν ότι ο μόνος τρόπος για να αντισταθεί ο μικρός είναι να τα βάλει στα ίσια με τον εχθρό του και όπου βγει. Ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή. Ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού θύμισαν στην οικουμένη τι σημαίνει να είσαι ανδρείος απέναντι σε έναν σφαγέα και γενοκτόνο κατακτητή όπως είναι ο Τούρκος. Ξεβρακώνοντας τον τούρκο κατακτητή στα μάτια της Οικουμένης πέρασαν στο Πάνθεον των Ηρώων του Ελληνικού Έθνους. Ο ξεβρακωμένος Τούρκος δεν άντεξε την ανδρεία τους και τους εκτέλεσε. Για να θυμηθούμε πώς με το βίντεο παρακάτω:


Αιωνία η Μνήμη Τους Και Να Τους Θυμόμαστε Πάντα. Αν τους ξεχάσουμε, τότε θα έρθει και η σειρά μας. Είναι Η Τιμωρία Της Ιστορίας Στην Ύβρη Της Λήθης.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ