Κραυγή απόγνωσης

Πήραμε αυτό το e-mail και το δημοσιεύουμε. Προσθέτουμε και εμείς τη δική μας φωνή στη φωνή του Δημήτρη και χρονιάτες ημέρες ζητάμε και εμείς την επαναπρόσληψη του Δημήτρη.

Λέγομαι Λιάγκος Δημήτριος . Είμαι 40 ετών . Εργαζόμουνα στον ΑΒ Βασιλόπουλος στον Βόλο (Οδός 2ας Νοεμβρίου), από 1/12/2004 έως 11/04/2009 . Απολύθηκα την 11 Απριλίου με το αιτιολογικό της κλοπής . Η κλοπή που διέπραξα ήταν ότι πήρα 2 τεμάχια παστέλια Μάρκας Melecuni , από τα κατεστραμμένα ( ληγμένα-κατεστραμμένα) αξίας 0,90 Λεπτών το τεμάχιο συνολικής αξίας 1 Ευρώ και 80 λεπτών . Στα 5 έτη που εργαζόμουνα δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό θέμα σχετικά με την απόδοση και την εργασία μου .
Δια ασήμαντη αφορμή , για λόγους που δεν μπορώ να κατανοήσω και γνωρίζω σβήνονται 5 χρόνια δουλειάς , όνειρα, σχέδια οικογενειακά διότι βρίσκομαι 10 χρόνια στην πόλη του Βόλου συζώντας με την γυναίκα μου καταγόμενος εκ Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.
Απαιτώ : Την άμεση επαναπροσληψή μου στην Εταιρεία ΤΩΡΑ . Διαδώστε το όπου και όπως μπορείτε σας παρακαλώ . Είναι μεγάλη αδικία να κόβονται έτσι σχέδια ζωής δίχως να υπάρχει μέλλον και να λοιδορείτε έτσι μια υπόληψη με ότι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω πορεία μου . Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, πρέπει να αντιδράσουμε, οφείλω να παλέψω .