Πρόγνωση καιρού για την Μ. Τετάρτη

Επιμελείται ο Χρήστος

Βροχές και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για αύριο Μ. Τετάρτη σε πολλές περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί θα φτάσουν τα 7 Beaufort και η θερμοκρασία χωρίς καμία

Πιο αναλυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένουμε για αύριο κυρίως στην Θεσσαλία στην Στερεά στην Πελοπόννησο και στα ηπειρωτικά τμήματα της Δυτικής Ελλάδαςαπό το απόγευμα και ο καιρός θα βελτιωθεί από τις βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν παντού από βορειοδυτικές διευθύνσεις θα φτάσουν στο νότιο Αιγαίο και τα 7 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 6 Beaufort. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 19 βαθμούς στη Κεντρική Ελλάδα,από 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 21c στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές κατά τις μεσημεριανές ώρες. Αρκετές οι πιθανότητες για εκδήλωση και καταιγίδας. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11έως 21c.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10έως 18c.
kairikaxristos.blogspot.com