Θέλουν να μας τρελάνουν; Ποιοι παίζουν με τα νεύρα του κόσμου;

Οι «πεφωτισμένοι» σε δράση ή ένα ακόμα τέχνασμα της προπαγάνδας του τρόμου; Επίσης, οι δυσοίωνες προβλέψεις του Gerald Celente για την οικονομία και τις ΗΠΑ.

Γράφει ο Αλκιμος

Αύριο Πέμπτη θα λάβει χώρα η συνάντηση κορυφής των περιβόητων G20 και όλη η ανθρωπότητα έχει στραμμένο το βλέμμα στο Λονδίνο, όπου θα συσκεφτούν οι ισχυροί της γης, για να βρουν διέξοδο από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Επειδή όμως η ανθρωπότητα δεν έχει πια καμιά εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και στις «λύσεις» που αυτοί επιδιώκουν, έχουμε φτάσει να είμαστε καχύποπτοι με ό,τι μας …σερβίρουν. Και αυτό που μεταξύ άλλων κινεί την περιέργεια και εξάπτει λογικά την φαντασία κάποιων, είναι, ο χώρος που επέλεξαν για να γίνει αυτή η συνάντηση.
.
Ο χώρος αυτός είναι το.....
λεγόμενο ExCeL Exhibition Center (δείτε την εικόνα δεξιά). Δεν θα υπήρχε τίποτα το αξιοπερίεργο σχετικά με αυτή την επιλογή, αν δεν ήταν διεθνώς σε εξέλιξη οι διάφορες "θεωρίες συνωμοσίας", με κεντρική, αυτή της «υπερκυβέρνησης» των Illuminati. Δείτε το πασίγνωστο, στο μεταξύ, σύμβολο (αριστερά) και συγκρίνετε το με το κτήριο του ExCeL Exhibition Center. Λάβετε επίσης υπόψη ότι το «ExCeL» σημαίνει κάτι σαν «υπέρτατο» ή «ύψιστο».
.
Ο κάθε ρεαλιστής άνθρωπος τώρα, αναρωτιέται, πρόκειται άραγε για σύμπτωση ή για μια προσεγμένη επιλογή, προκειμένου να δοθεί τροφή στην εκφοβιστική συνωμοσιολογία που παγώνει το αίμα του απλού –ευκολόπιστου- όχλου;
.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
.
Για να ξέρουμε όμως από την άλλη « που πατάμε», και τι προφανώς μας περιμένει, ας ρίξουμε μια ματιά στα αφυπνιστικά σχόλια (προβλέψεις) του έγκριτου αμερικανού αναλυτή Gerald Celente.
.
Ο Gerald Celente, συγγραφέας βιβλίων και διευθυντής του Trend Research Institute, που ίδρυσε το 1980, είναι αυτό που λέμε "Trend Forecaster", δηλ. κάποιος που προβλέπει τάσεις. Έχει λάβει πολλούς επαίνους και αναγνώριση για τη δουλειά του, μάλιστα η εφημερίδα New York Post τον σύγκρινε με τον Νοστράδαμο, επειδή έχει το ταλέντο και την ικανότητα να αναγνωρίζει τα «σημεία των καιρών»! Διάσημος έγινε όταν πρόβλεψε την κατάρρευση του χρηματιστηρίου στην Wall Street το 1987, αλλά και πολλά παγκόσμια συμβάντα όπως την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1990, την Ασιατική κρίση το 1997, την κατάρρευση της ρωσικής οικονομίας το 1998, το σκάσιμο της "φούσκας του ίντερνετ" το 2000, την ύφεση του 2001, κλπ. Επίσης πρόβλεψε σωστά την άνοδο της τιμής του χρυσού μετά το 2002, την κάθοδο της αγοράς ακινήτων το 2005, την παγκόσμια οικονομική ύφεση το 2007 και τον πανικό του 2008!
.
Με τέτοιες "μαντικές" ικανότητες, θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον να μάθουμε τις προβλέψεις του για το έτος 2009 που, λόγω του νέου "κραχ" της παγκόσμιας οικονομίας, μας φυλάει προφανώς αρκετές εκπλήξεις:
Αλκιμος