Gmail: Black out 4 ωρες ειχαμε σημερα


Σήμερα το πρωί-μεσημερι παρουσιάστηκε πρόβλημα διαθεσιμότητας του Gmail, αφήνοντας τουλάχιστον 113 εκατομμύρια χρήστες του χωρίς πρόσβαση στα emails τους, για μέχρι και 4 ώρες.
Το διάστημα των 4 ωρών είναι από τα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα που έχει "πέσει" το Gmail ή κάποια άλλη υπηρεσία της Google.
Το πρόβλημα αυτό δεν επηρέασε μόνο ένα σημαντικά μεγάλο κομμάτι απο τους λεγόμενους «οικιακούς» χρήστες καθώς το Gmail είναι η τρίτη μεγαλύτερη email υπηρεσία στο κόσμο μετά το Hotmail και το Yahoo, αλλά και περίπου ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την online σουίτα εφαρμογών της Google μαζί και με το email της φυσικά. Το όχι και τόσο ενθαρρυντικό για τη Google ειναι οτι απο την λίστα των αποκλεισμένων χρηστών δεν εξαιρέθηκαν και οι εταιρείες που πληρώνουν το Apps Premier, για το οποίο η Google προσφέρει εγγύηση 99.9% για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, για την οποία οι επιχειρήσεις πληρώνουν 50 δολάρια για κάθε χρήστη το χρόνο.
Μάλιστα, το χρησιμοποιεί και η ίδια η Google με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι εκπρόσωποι της να ενημερώσουν με δελτία τύπου τους δημοσιογράφους σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε σήμερα το Gmail.


my-greek.blogspot.com

Και ο καφετζής έπεσε θύμα σήμερα γιαυτό οι καφέδες πήγαν λίγο πίσω. Και αύριο μέρα είναι