Στροφή στα blogs γνωστού επιχειρηματία!


Γράφει η Ολυμπιάδα που πάντα εχει καλές πληροφορίες.

Δεν πάει καιρός που γράψαμε την άποψη μας για τις επενδύσεις που κάνουν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες σε μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα. Ο τίτλος ήταν δεικτικός: Κύριοι, τσάμπα πετάτε τα λεφτά σας. Βαρώνοι, τέλος. Φαίνεται ότι κορυφαίος επιχειρηματικός παράγοντας το διάβασε και αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να στραφεί σε γνωστό ανεξάρτητο ιστοτόπο. Πολλοί θα σπεύσουν να μιλήσουν για το τέλος της αθωότητας των blogs με αυτή την κίνηση. Εμείς θα διαφωνήσουμε κάθετα. Άλλωστε η εξαγορά μεριδίων σε γνωστά συγκροτήματα έχει ως κύριο σκοπό τη δυνατότητα προβολής επιχειρηματικών σχεδίων, δεδομένης της φθίνουσας πορείας των αποτελεσμάτων των ΜΜΕ. Είναι σίγουρο ότι και ένα συγκρότημα που γράφει μεγάλες ζημιές από χρήση σε χρήση, δεν διατηρείται για την ιδέα του δημοσιογραφικού λειτουργήματος…

Στο προκείμενο, ο εν λόγω επιχειρηματίας δεν βαρύνεται με παρελθούσες αμαρτίες. Αντίθετα, αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, η δραστηριότητα που πρόκειται να ξεκινήσει θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την Ελληνική οικονομία, ιδιαίτερα για τη διασφάλιση θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις … Τα κεφάλαια επίσης δεν είναι “ύποπτης” προέλευσης, ούτε κρατικοδίαιτα.

Το Blog είναι πολύ αξιόλογο, δεν θα το φωτογραφίσουμε παραπάνω. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη γιατί το παρακολουθούμε, ότι θα συνεχίσει την ίδια αδέσμευτη γραμμή. Εμείς θα συνεχίσουμε να το αγαπάμε αρκεί να μην διαβλέψουμε …κραυγαλεότητες.

Ο …κουμπάρος είναι και αυτός αρκετά συμπαθής παρότι προσφατα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Άντε, καλή αρχή και πάντα στον ίσιο δρόμο (δεν το λέμε για εμάς, εμείς είμαστε …λοξοί από τη φύση μας!)

olympia.gr