ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Ούτε να το σκέφτεστε κύριε Καραμανλή. Να το πάρετε το κορίτσι στο κόμμα σας. Η Έφη Θώδη που μέχρι τώρα την σνομπάρετε και δεν της απαντάτε στην επιστολή που σας έστειλε - θέτοντας στη διάθεση σας το ταλέντο και τις υπηρεσίες της στη διάθεση σας - είναι ότι πιο καθαρό και αγνό έχει αυτή τη στιγμή το κόμμα σας ως μελλοντική προοπτική. Αν την κατεβάσετε υποψήφια σας υπάρχει περίπτωση και να σας ψηφίσουν κάποιοι άνθρωποι. Λίγο που θα ακούσουνε την βουκολική αοιδό να τους τραγουδά, άλλο τόσο να τους μιλά, τί άλλο θέλει ο ψυχοπονιάρης Έλληνας να σας λυπηθεί, να την λυπηθεί, να καταλάβει την απελπιστική κατάσταση σας και να σας ψηφίσει. Πολιτισμένος λαός είμαστε, καλοί χριστιανοί δηλώνουμε, έλεος έχουμε, κάτι μπορεί να καταφέρετε. Μήπως τους άλλους τους μουτράτους, στιλιζαρισμένους, μηδενοφτιαγμένους και κρυόμπλαστρους που χρησιμοποιήσατε μέχρι τώρα καλύτεροι της ήταν;. Αν σκεφτείτε ότι η γυναίκα κάθε βράδυ που άδει- έτσι όπως φιλότιμα μπορεί- ψυχούλα καταθέτει, είναι ένα στοιχείο που σας λείπει. Κάντε μια δεύτερη σκέψη και εντάξτε την στο πολιτικό παλμαρέ σας ενόψει των επικείμενων εκλογών. Που ξέρετε, αν δεν το κάνετε, μπορεί να αποβεί μοιραίο για όλους σας. Μπορεί να φτιάξει το δικό της κόμμα- και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε ή μπορεί να ενταχτεί σε άλλο – π.χ. ΛΑΟΣ – και να καταλάβετε ότι αυτοκτονήσατε πολιτικά.

Υ.Γ.1 : Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται για την κ. Θώδη, την βρίσκει tres banal για τα γούστα τους.

Υ.Γ.2: Στο Κ.Κ.Ε. δεν έχουν πεισθεί για την ετοιμότητα της στην επανάσταση κατά της αστικής τάξης που ετοιμάζουν μέσω της Τυποεκδοτικής.

Υ.Γ. 3: Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει σύγχυση γιατί δεν καταλαβαίνουν ούτε τα ελληνικά της ούτε τα αγγλικά της, ενώ παράλληλα, μετά από σχετική εισήγηση της κ. Διαμαντοπούλου, βρίσκουν την ανορθόγραφη επιστολή της κ. Θώδη ως πρόσθετο μειονέκτημα, μιας που δεν χρησιμοποίησε υπολογιστή και δεν είναι υπέρ της χρήσης των νέων τεχνολογιών για την εκπαίδευση της.