Ελληνικά Σχέδια Πολέμου στά χέρια τών Τούρκων??


Ελληνικά Σχέδια Πολέμου στα Χέρια των Τούρκων??
Παρακολουθύσα με μεγάλη έκπληξη χτες το βραδυ την εκπομπη του Κ. Χαρδαβελλα "Αθεατος Κόσμος"...
Για οσους δέν είδαν, εν τάχει σας ενημερώνω για το θέμα:
Ετος 2006, Επιτελική ασκηση Αλέξανδρος-Σίκινος με την ανάπτυξη πλήρους Ελληνικού επιτελικού σχεδίου πολέμου-απάντησης σε ενδεχόμενη Τουρκική επίθεση. Τακτικές Μαχης, Θεσεις δυναμεων, Υποτιθέμενοι στοχοι...Ηλεκτρονικες πληροφοριες, ροή νευραλγικών δεδομενων που αφορουσαν τεραστιο εύρος Ελληνικών σχεδιων. Μέχρι εδω όλα καλά...
Την ίδια στιγμή στό Ραντάρ Ζήρου (Κρήτη) κατά την άσκηση...καποιοι εφυείς Τενεκέδες στο κεντρο πληροφοριων της Ζηρου...ΞΕΧΑΣΑΝ το Link που συνδεει το Ελληνικό κεντρο επιχειρησεων με τα Νατοικά κεντρα-άρα και τα Τουρκικά στη Σμυρνη-Με αποτελεσμα ΟΛΗ Η ΡΟΗ δεδομένων της Ελληνικης ασκησης να διαρεύσει On the air στούς απέναντι!!!(?)
Ο καλεσμενος του Χαρδαβέλλα...Ελληνας Αντιπτεραρχος πιστοποιεί το απαραδεχτο γεγονός!
Και αναφέρει: οτι κανει Αγωνιώδεις προσπαθειες επι δύο συναπτά έτη με σκοπο να ΑΛΛΑΧΤΟΥΝ αυτα τα σχεδια γιατι πλεον ειναι γνωστα στούς απέναντι (λογικο!)
...αλλα το μόνο που πέτυχε τελικά απο την "εμμονή του" στο καθήκον ήταν: η "αποστρατεια του" και ουδεμία ακροαση απο τον Υπουργό άμυνας που να σημειωθει ανήκει στον ιδιο πολιτικο χώρο με τον αντιπτεραρχο κατα τα λεγομενα του τελευταίου!!!!!!
Βλεπετε το θέμα προέκυψε λιγο πριν "τις κρίσεις" των στελεχών τών Ενόπλων Δυνάμεων, οπότε δεν βόλευε πολλούς η αναδειξή του!!!
Πριν λιγες μερες οταν Σχολίασα σε άρθρο μου "τον Καρατζαφερη και τη Σημαια του... και εγραψα γιά την προχειρότητα που ετοιμαζόμαστε σαν Χώρα για ενδεχομενη συρραξη με την Τουρκια...και οτι γενικα "είμαστε στο κόσμο μας" ...πραγματικά δεν φανταζόμουν για αυτήν την μεγάλη Μαλακία (συγνώμη!) που ηρθε και προστέθηκε στην μακρια λίστα της αχρηστίας μας!!! Απίστευτο?? Οχι...απλά Νεο-Ελληνικό!
Το "τρομερο" βέβαια τής βραδιάς ηταν η συμμετοχή τής Κ. Παπακώστα στο πάνελ!!!
Καλά, Να μην το βουλώνει ποτέ??? Μά ποτέ όμως??? Κομματικό Θράσσος...άγνοια αλλα Καί άποψη για τά πάντα...Ειδικός καί στά Επιχειρισιακά τής Αεροπορίας!!!
Τελικα στεναχωριέμαι πολυ που δεν τελειωσα νομική οπως αυτο το μπουμπούκι!!! Μεγαλο λάθος...αν περνούσα (απλά να περνούσα λεμε!) και έξω απο το Πολυτεχνείο τότε με τα γεγονοτα ( ήμουν μωρό γαμότο...) ίσως τωρα να ημουν και...Υπουργος!!! Είμαι Υπερβολικός λέτε???
Ευτυχώς βεβαια που στο πάνελ δεν ηταν καί ο ΚΑΚΟΦΩΝΙΞ Αδωνις...γιατι τοτε θα είχα φτάσει στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού!!!
Αυτά και αλλα πολλά καλοί μου φιλοι...
Καλημέρες σε όλους!!!

toggi-greekforum