Ξεπεράσαμε τις 500.000


Ξεκινήσαμε τον περασμένο Απρίλη την περιπέτεια μας στη blogόσφαιρα. Και μέσα σε δέκα μήνες το πείραμα του καφενείου αγκαλιάστηκε από πολλούς φίλους.Χωρίς καν να το καταλάβουμε ούτε και εμείς ξεπεράσαμε τους 500.000 ξεχωριστούς επισκέπτες . Η Αποδοχή του καφενείου, μας γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα ευθύνες για συνέπεια και υπευθυνότητα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τους συνεργάτες αρθρογράφους που γράφουν αποκλειστικά για το καφενείο καθώς και όλους τους φίλους που στέλνουν θέματα για αναδημοσίευση.Ακόμη όλα τα blogs που αναδημοσιεύουν θέματα του καφενείου.

Οι πόρτες του καφενείου μας είναι πάντα ανοικτές για όλους όσους εχουν κάτι να πουν, κάτι να γράψουν. Χαρά μας είναι να συναντούμε καινούριους συνεργάτες γιαυτό στείλτε μας τις απόψεις σας και εμείς θα τις βγαλουμε στον αέρα.


Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε στο καφενείο να συζητήσουμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας χωρίς δεσμεύσεις και προκαταλήψεις. Από την αρχή που βγηκαμε στο ιντερνετ το μοτο μας ήταν " Στο καφενείο θα ακούγονται όλες οι φωνές", προφανώς μέσα στο ήθος και το ύφος που εχουμε κατωχυρώσει στο καφενείο.