Ο ΚΑΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ!!!

Από το έτος της Εθνικής μας παλιγεννησίας όλο και κάποιος ξένος παράγων μας ενοχλούσε και μας εμπόδιζε να πετύχουμε σαν χώρα το καλύτερο! Ετσι και τώρα σύμφωνα με τις επίσημες εκδοχές των πραγμάτων, στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη δύο συνωμοσίες: Μια συνωμοσία απροσδιόριστων Αμερικάνων πρακτόρων εναντίον της χώρας λόγω Πούτιν, και μια συνωμοσία εταιρειών δημοσκοπήσεων εναντίον του Καραμανλή τώρα, και του Παπανδρέου νωρίτερα.
Ακριβώς περι αυτών αποδείξεις δεν έχω, πολύ περισσότερο που Κάλχας σοβαρός , όπως εκείνος των Μυκηνών ή των Μεγάρων του γένους των Αμυθαονιδών δεν υπάρχει !
Εχω όμως τη επίγνωση όπως μερικά εκατομμύρια Ελλήνων ακόμη, της ; μη λειτουργίας του κράτους; σε κανένα τομέα!
Ο τελευταίος υπεύθυνος αυτής της κατάστασης που φέρει το όνομα Κώστας Καραμανλής ,σίγουρα θα ζήσει για να δεί τα αποτελέσματα της απραξίας του , και για να δικαιολογήσει τον μεγάλο Γουίνστον Τσόρτσιλ που έλεγε ότι «η πολιτική αυτοκτονία έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι πάντα επιζείς για να δεις τα αποτελέσματα της πράξης σου».
Το ζητούμενο πλέον ειναι αν ο έτερος στόχος των απροσδιόριστων συνωμοτών με το όνομα Γ. Παπανδρέου έχει αντιληφθεί ή όχι το πως έχασε το παιχνίδι ο Κωστας!


diaporon-bl.blogspot.com/