Το παραμύθι απέκτησε όνομα: "Επαναστατικός Αγώνας"...

…και προαναγγέλει εκτέλεση του Κορκονέα όταν αποφυλακιστεί.

Γράφει η Ολυμπιάδα


Με μια προκήρυξη από τα παλιά που στάλθηκε στην εφημερίδα Ποντίκι, ο "Επαναστατικός Αγώνας" ανακούφισε αρχές και παρακράτος αναλαμβάνοντας την ευθύνη και για την πρόσφατη επίθεση στους τρεις αστυνομικούς.

Η προκήρυξη ήταν σε …άπταιστα Ελληνικά υπενθυμίζοντας ότι ο λαός παραμένει ηλίθιος στα μάτια του παρακράτους που λυμαίνεται λαϊκούς αγώνες και δημοκρατικές κατακτήσεις. Η προαναγγελία της "Νέας Τρομοκρατίας" είχε γίνει από τον Χρυσοχοΐδη στη συνέντευξη του στον Σκάι όπου διείδε λουτρά αίματος στο άμεσο μέλλον. Δεν αμέλησε βεβαίως να μας πείσει ότι η 17 Νοέμβρη είχε εξαρθρωθεί συνολικά, ότι οι τρομοκράτες είναι κάτι σαν τα μανιτάρια, δηλαδή αυτοφυείς οργανισμοί χωρίς σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες εντός ή εκτός κλπ. Γιατί κύριε Χρυσοχοΐδη δεν τα λέγατε αυτά στους τρείς υπουργούς δημοσίας τάξης του κόμματος σας, τον κύριο Παπαθεμελή, τον κύριο Σκουλαρίκη και τον κύριο Βαλυράκη που μιλούσαν ανοιχτά για ξένο δάκτυλο στην τρομοκρατία;

Εν κατακλείδι στην προκήρυξη ο επαναστατικός αγώνας αφού προαναγγέλει εκτέλεση του Κορκονέα, περιγράφει την επίθεση στους τρεις αστυνομικούς ως "αντρίκια" ενάντια σε ενόπλους που εντέλει δείλιασαν να "πολεμήσουν" και δίνει στοιχεία διεκδικώντας την πατρότητα άλλων δύο επιθέσεων.

Εμείς ακόμα είμαστε έκθαμβοι από την αντρίκια επίθεση με τη ρουκέτα - ξεκάρφωμα στην Αμερικανική πρεσβεία, από το θράσος ορισμένων να εξακολουθούν να μας θεωρούν αμνήμονες και από την απάθεια των δημοσιογράφων του Σκάι που δεν τόλμησαν να ρωτήσουν τον Πουαρό κο Χρυσοχοΐδη τα αυτονόητα.

http://olympia.gr