ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΚΙ


Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να βλέπουν το πώς ο Ιησούς από Θεάνθρωπος μπορεί να γίνει φαντάρος, και να τον δουν σε αποκλειστικότητα, λόγω των οπαδών του Παναθηναϊκού. Τους ακούμε όλοι που βγαίνουν στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, το Ίντερνετ και απειλούν ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με μεγαλόπρεπο μαύρισμα. Μιλάνε για παιχνίδια τεχνικών εταιρειών, εκατομμυρίων, και που λογικά δεν θα έπρεπε να παίζουν ονόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λόγω επαγγελματικής ειδικότητας.

Οι ULTRAS μάλιστα μαζί με τη Θύρα 13 στο Παναθηναϊκό Συλλαλητήριο που οργανώνουν θα τους έχουν και εκπλήξεις. Συζητάται εντονότατα μάλιστα να ξεκινήσει η πορεία του Παναθηναϊκού Συλλαλητήριο από το Σύνταγμα και να καταλήξει στην Κουμουνδούρου. Άρα προβλέπεται πάρτι και οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν μεταπτυχιακά με διδάσκοντες τους φανατισμένους και αγανακτισμένους βάζελους Παναθηναϊκούς με ακτιβίστικα κόλπα που δεν τα φαντάζονται.

Η ΚΟΝΤΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ. Και ο λαός δεν καταλαβαίνει χαϊδέματα και τέτοια που τους έχουν συνηθίσει κάποιοι πολιτικοί εκπρόσωποι εκεί στη Βουλή. Κόμμα αλλάζουν, Ομάδα δεν αλλάζουν οι άνθρωποι.

TRANSFORMER