ΠΟ ΠΟΚ-ΑΤΑΝΤΙΑ


Είναι το άθλημα που μαγνητίζει όλους μας. Ο Βασιλιάς των Σπορ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εκατομμύρια προσκυνούνε τη θεά μπάλα γιατί προσφέρει στους οπαδούς της μεγάλες συγκινήσεις. Αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τη χώρα μας.

Εδώ είναι το Εlladistan και επικρατεί άλλο καθεστώς. Το καθεστώς Κόκκαλη που κάνουν ότι μπορούν οι άλλοι δύο, του πάλαι ποτέ ΠΟΚ, να το διατηρήσουν μέχρι τα δισέγγονα τους. Mάλιστα το ανέκδοτο που κυκλοφορεί είναι ότι οι 13 τελευταίες διοικήσεις του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτερες διοικήσεις του Ολυμπιακού -λόγω των πολλαπλών πρωταθλημάτων που χαρίζουν χωρίς καμιά αγωνιστική προσπάθεια στους αιώνιους αντιπάλους τους!!!. Νοσηρή κατάσταση αλλά έτσι είναι. Η Α.Ε.Κ. διαλύεται γιατί αυτοί που ανέλαβαν να τη βοηθήσουν της ξαναπούλησαν το όραμα και την έφερα σε χειρότερο σημείο από κει που την παρέλαβαν, δυστυχώς γι¨ αυτήν ήταν και ποδοσφαιριστές που τους πρόσφερε περισσότερα από ότι εκείνοι αντίστροφα.

Ενώ οι πολυμετοχικοί του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που βγήκε, η πρώτη απορριπτική απόφαση για τον Ελαιώνα, δεν φαίνονται να θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να τον ενισχύσουν. Έτσι αποδεικνύεται ότι πέρυσι καπηλεύτηκαν τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόσμου και την πορεία του εναντίον της οικογένειας Βαρδινογιάννη για να εκμεταλλευτούν οικονομικά το χρυσοφόρο όνομα του Συλλόγου και όχι την ιδέα και ιστορία του, παρά τα όσα πομπωδώς υποστηρίζουν για την Παναθηναίκοφροσύνη τους και τέτοια κουραφέξαλα. Τάξανε μεταγραφές στον κόσμο και δεν φέρνουν κανένα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλες τις θέσεις, πουλάνε μάλιστα τους παίκτες του π.χ. Τζιόλης- που δήλωσε ότι δεν θέλει να ξαναγυρίσει στο σύλλογο και τη χώρα, Ν¨τόυ, και μάλλον τον Μούν, χωρίς να ενισχύεται αντίστοιχα, ενώ τα παπαγαλάκια οι αθλητικογράφους φέρνουν στην ομάδα μέχρι και τον Κακά(!!!) εμπαίζοντας τους Παναθηναϊκούς οπαδούς. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ. Εξαιρούνται βέβαια οι Γιαννακοπουλαίοι που είναι και οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτός από ιδιοκτήτες της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Με αυτά και μ΄ αυτά, σε λίγα χρόνια αυτή η αρρωστημένη κατάσταση θα οδηγήσει την Εθνική Ποδοσφαίρου να μην έχει παίκτες να συμπληρώνει 16αδα γιατί, εκτός από το κακό που έχει γίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με την αθλητική υπανάπτυξη του, όλοι αυτοί οι μεγάλοι αυτοαποκαλούμενοι σύλλογοι έχουν στρατιές ξένων ποδοσφαιριστών και ούτε που αφήνουν να ξεμυτίσει και να παίξει ποδόσφαιρο σχεδόν κανένα Ελληνόπουλο γιατί τους είναι συμφερότεροι οι τριτοτεταρτοκλασσάτοι ξένοι ποδοσφαιριστές. Και μέσα σε όλη αυτή την τούρλα του Σαββάτου βγαίνει και ο παταγωδώς αποτυχών υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Π.Ο. και λέει ότι κηρύσσει ανένδοτο αγώνα μη αναγνωρίζοντας το αποτέλεσμα που έβγαλε τον κ. Πιλάβιο νέο πρόεδρο της Ε.Π.Ο. λησμονώντας ότι ο αδερφός του μαζί με τον προηγούμενο πρόεδρο της Ε.Π.Ο. εγκαθίδρυσαν το καθεστώς που διαιωνίζεται. Ξεχνά ότι ακούσαμε όλοι οι Έλληνες τον αδελφό του να λέει το περίφημο « Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να πηγαίνουν καλά και οι υπόλοιποι να πάνε να @@@θουνε…». Στην τελική όλα εδώ πληρώνονται.

TRANSFORMER