ΠΟΛΥΒΟΛΟ Ο ΠΑΟ 4-0 ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Πραγματικα απολαυστικος ο Παναθηναικος των πρωτων 30' του δευτερου ημιχρονου σκορπισε τον αδυνατο σημερα Αρη επιτυγχανοντας 4 γκολ μεσα σε 25'.

Βεβαια το α' ημιχρονο κυλησε με τη γνωστη υπεροχη χωρις αντικρυσμα οπου οι παικτες του Παναθηναικου ηταν φλυαροι, ευκολοι στα λαθη και επιρρεπεις στις πολλες σεντρες ανευ ουσιας. Μεσα σε αυτο ημιχρονο ειχαμε και το συνηθισμενο πεναλτυ υπερ του Παναθηναικου που δεν σφυριχτηκε αν και η πληθωρα παικτων μεσα απο τους οποιους περασε το σουτ του Μαντζιου που βρηκε το χερι του αμυντικου του Αρη, εμποδισε τον διαιτητη να το δει.
Με την εναρξη του β' ημιχρονου ενα τραβηγμενο πεναλτυ υπερ του Ζιλμπερτο μετετρεψε σε γκολ στο 46' ο Καραγκουνης. Ο ορεξατος στην επαναληψη Καραγκουνης με ενα τρομερο σε δυναμη και ευθυβολια σουτ στο 56' πετυχε το 2-0 θετοντας ετσι τη βαση της νικης. Ακολουθως στο 60' απο εξαιρετικη σεντρα του βελτιωθεντος Νινη, ο Ρουκαβινα με ενα απιαστο πλασε πετυχε το 3ο γκολ και τελος με την εισοδο του στο 71' ο Κλευτον εκλεισε το σκορ μετα απο ενα υποδειγματικο συνδυασμο με τον Νινη και μια εξαιρετικη πασα του τελευταιου.

Το πρωτο πραγμα που πρεπει να παραδεχθει κανεις ειναι η τεραστια βελτιωση στο σκοραρισμα που δειχνει η ομαδα σε συγκριση με περυσι. Αυτο κανει τα πραγματα πιο ευκολα για ολους και κυριως παιρνει την πιεση απο τη πλατη της αμυνας. Ετσι παιζουν και πιο ανετα οι αμυντικοι κανοντας λιγοτερα λαθη και απελευθερωνονται οι χαφ για να συμμετασχουν στη δημιουργια επιθεσεων και ηρεμει η ομαδα επιδιδομενη στη δημιουργια καλου ποδοσφαιρου και ανετων νικων. Βεβαια θελει μεγαλη προσπαθεια ακομα η ομαδα για να ειναι σταθερη στην αποδοση της και κυριως πρεπει να μικρυνει τα μεγαλα κενα του μετριου και αοριστου ποδοσφαιρου που παιζει κατα τη διαρκεια ενος αγωνα..........

Τα υπόλοιπα στο http://www.greenpowerpao.blogspot.com/