ΣΑΡΩΣΕ 4-0 ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Με τον Κλευτον να "εκθετει" τον Τεν Κατε που δεν τον χρησιμοποιει, ο Παναθηναικος σαρωσε στο β' ημιχρονο τον Πανθρακικο για το Κυπελο με το επιβλητικο 4-0.

Στο α' ημιχρονο δεν παιχτηκε παιγνιδι μιας και το γηπεδο ειχε πλημμυρισει και οι παικτες κολυμπουσαν στη λασπη. Παρ'ολα αυτα στο 18' ο Ρουκαβινα σκοραρισε μετα απο πασα του Κλευτον. Στο β' οι παικτες προσαρμοστηκαν και επαιξαν αποφασιστικα με αποτελεσμα να επιτυχουν 3 ακομη γκολ με τους Γκαμπριελ στο 56', Κλευτον στο 73' και Χριστοδουλοπουλου στο 77'.

Κλευτον και Ρουκαβινα εδειξαν το ταλεντο τους και το λασπωδες γηπεδο δεν τους απετρεψε απο το να δειξουν τις τεχνικες αρετες τους. Ειναι φανερο οτι εχουν θεση στη 11αδα και με καταλληλη μεταχειριση απο τον προπονητη τους θα δειξουν ακομη περισσοτερα.
Το γεγονος οτι η ομαδα σκοραρει πολλα γκολ εν σχεσει με τη περυσινη σαιζον, ειναι μια ευχαριστη εξελιξη και δημιουργει αισιοδοξια και προσδοκιες για το μελλον.
Οι οποιες μεταγραφες αν και εφ'οσον γινουν δεν προκειτα να βοηθησουν αφου ηδη μπαινουμε στο δευτερο 15νθημερο του Γεναρη και οταν αποκτηθουν οι παικτες δεν προκειται να εχουν χρονο προσαρμογης. Ας προσπαθησουμετουλαχιστον να παρουμε το Κυπελλο και τη δευτερη θεση και αν ειμαστε τυχεροι και σε μερα, ισως και τη προκριση στην Ευρωπη.
http://www.greenpowerpao.blogspot.com/