Τα «νεφελιμ» του καθεστώτος Καραμανλή

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Ευφάνταστα σενάρια συνωμοσιακής παραφιλολογίας κυκλοφορούν κατά συρροή από τα media ως τα blogs που συχνά αντιγράφουν το ένα τ’ άλλο. Ο στόχος προφανής. Η αθώωση Καραμανλή και του παραστρατιωτικού συστήματος εξουσίας που έχει επιβάλλει δια μέσου των ειδικών φρουρών.


Γράφουν για νεανικούς αυτοματισμούς επιχειρώντας αναιδώς να προσδώσουν στους κατ’ αυτούς εξεγερμένους αγγέλους της κολάσεως την έννοια της αγέλης. Κι επειδή τους έλλειπε ο δράκος υπαινίσσονται χυδαία στην θέση του σατανά το αναπόδεικτο της παρουσίας ελληνικών κομμάτων ή κόμματος.


Μιλούν για σχέδιο ολικής αποσταθεροποίησης (κάτι σαν τον στρατηγό άνεμο δηλαδή) υπογεγραμμένο από υπηρεσίες μυστικές που συχνά αυτογελοιοποιούμενοι τις κατονομάζουν, (CIA KGB INTELLIJENT SERVIS MOSSAD όχι την ΕΥΠ δεν την συμπεριλαμβάνουν). Εθελοτυφλούν ωστόσο στην αξιωματική θέση πως κι αν ακόμη είναι έτσι, η εξάπλωση μιας τόσο καταστροφικής φωτιάς προϋποθέτει τα εύφλεκτα υλικά της ανέχειας, της εμπορίας των θεσμικών αξιών αλλά και της κρατικής αυθαιρεσίας..

Αναφέρονται σε «νεφελίμ» του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος (μεταξύ αυτών και στον Soros) που για αδιευκρίνιστους λόγους επιδιώκουν την διάλυση της χώρας μας, παραβλέποντας πως ένα από αυτά (Βγενόπουλος) βρίσκεται ήδη εντός των τειχών του καθεστώτος Καραμανλή, κατέχοντας σημαντικό μέρος των μηχανισμών ροής του χρήματος αλλά και μια ομάδα, τους οργανωμένους οπαδούς της οποίας χρησιμοποιεί ως μισθοφορικό στρατό.


Έλεος!! Το γελοίο έχει όρια τα οποία αν κάποιος σήμερα τα έχει υπερβεί είναι τα ηχοβολιστικά συστήματα της ρυπογόνου συστημικής προπαγάνδας. Η αλήθεια είναι μία και καταφανέστατη. Το καθεστώς Καραμανλή νομιμοποίησε όλα τα αυθαίρετα του έμψυχου και άψυχου υλικού των παρακρατικών οργανώσεων για να δρουν ανενόχλητα εκτελώντας άνανδρα και εν ψυχρώ αγγέλους του θεού και όχι της κολάσεως..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr