ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ηταν 9 Ιουνιου οταν ανακοινωθηκε η προσληψη του Henck Ten Kate απο τον Παναθηναικο. Κυριως βοηθος προπονητη σε μεγαλες ομαδες οπου εκανε και το ονομα του, και με λιγες επιτυχιες σαν βασικος προπονητης σε μικροτερες ομαδες, προιδεαζε σαν ο καταλληλοτερος ανθρωπος για την αναγεννηση του παραπαιοντος τα τελευταια χρονια και ατιτλου Παναθηναικου.
Βεβαια ενας προπονητης δεν μπορει να κριθει σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα αλλα εχουν περασει 6 μηνες, αρκετοι για να βγαλεις τουλαχιστον βασικα συμπερασματα για το μεχρι τωρα εργο του και την ποδοσφαιρικη του αξιοσυνη.

Ο Τεν Κατε ειναι ενας προπονητης που ειναι μεγαλωμενος με τα στοιχεια του ολλανδικου ποδοσφαιρου που ειναι το ολοκληρωτικο και πειθαρχημενο ποδοσφαιρο. Αυτα τα στοιχεια ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελε να μεταφυτευσει στον Παναθηναικο αλλα πιστευω οτι δεν του βγαινουν αποκλειστικα λογω ελλειψης των καταλληλων παικτων. Ποιοι θα ηταν αυτοι οι παικτες; Καλογυμνασμενοι, αθλητικοι , με δυνατα πνευμονια, μπαλαδοροι, σκληροι και κυριως πειθαρχημενοι στο συστημα. Τετοιους παικτες δεν βρηκε στον Παναθηναικο, αντιθετως βρηκε μια ασυναρτησια παικτων αποτελουμενη απο τους παλαιοτερους με ολα τα ποδοσφαιρικα κουσουρια που μετεφεραν συν την αποτυχια κατακτησης πρωταθληματων, μεχρι απροσαρμοστους Βραζιλιανους αφου προερχονταν απο ενα διαφορετικο πρωταθλημα και διαφορους αλλους ντοπιους και ξενους παικτες που πρωτη φορα επαιζαν σε μια ομαδα που κυνηγα καθε χρονο το τιτλο.
Προσπαθησε λοιπον ο Ολλανδος να παντρεψει ολα αυτα τα στοιχεια τους τελευταιους εξι μηνες αλλα τα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειναι καταστροφικα. Η ομαδα εχει μεινει 9 βαθμους πισω απο τον κυριο αντιπαλο της στο πρωταθλημα, το ποδοσφαιρο που εχει παιξει μεχρι τωρα δεν ειναι ελκυστικο εκτος 3-4 εξαιρεσεων, υπαρχουν ταπεινωτικα αποτελεσματα εντος εδρας και απο μικροτερες ομαδες, υπαρχει ενταση στα αποδυτηρια και ολα αυτα που περιμεναν με τοσο αδημονια οι φιλαθλοι τοσα χρονια, δεν φαινεται να ανταποκρινονται στις προσδοκιες τους.


Οι φιλαθλοι ειναι τουλαχιστον απογοητευμενοι ......
Η συνέχεια στο http://greenpowerpao.blogspot.com/