Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ….ΤΗΝ «ΑΝΑΣΤΟΛΗ» ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης

Τρίτη 9 του Δεκέμβρη.

Μια νέα μέρα ξημέρωσε σε μια πληγωμένη Ελλάδα, που το τελευταίο τριήμερο βλέπει τις πληγές της να ανοίγουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.

Τρεις ημέρες βανδαλισμών, πλιάτσικου, τρεις ημέρες που άφησαν ανθρώπους χωρίς δουλειές, ακόμα και χωρίς σπίτια να μείνουν.

Σήμερα, κατόπιν «εορτής», ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , αλλά αλήθεια, να κάνει ΤΙ;

Η Ελλάδα εξαιτίας της Ανεπάρκειας της Κυβέρνησης του από άκρη σε άκρη κάηκε, και ο Θεός να μας φυλαει μην έχουμε συνέχεια, που πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε και, η συνέχεια αυτή θα είναι ακόμα χειρότερη.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο (όχι δηλαδή ότι ελέγχονταν), και ειδικά όχθες, η Ελλάδα ηταν 100% στα χέρια των αναρχικών , οι οποίοι ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση (όπως αποδείχτηκε) δεν είχαν με τους μαθητές και φοιτητές, αλλά σε πολλές περιπτώσεις αποδείχτηκε ότι ηταν αλλοδαποί που βρήκαν την ευκαιρία για καταστροφές και πλιάτσικο.

Και σήμερα, πρωί πρωί είδαμε στα κανάλια τον «τίτλο» ότι ο Πρωθυπουργός σκέπτεται λέει την «αναστολή της ισχύος άρθρων του Συντάγματος».

Η Ελλάδα για ακόμα μια φορά, έγινε διεθνώς ρεζίλι των σκυλιών σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα μέχρι και «οδηγίες» να εκδώσουν τα άλλα κράτη σταμπάροντας μας σαν «επικίνδυνη χώρα».

Όλα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, και τηλεοπτικά δίκτυα βρήκαν «βούτυρο στο ψωμί τους» με τις εικόνες αυτές, για να ρίξουν στη χώρα μας την Χαριστική βολή.

Αλλά για την κυβέρνηση, πέρα βρέχει.

Μετά από τρεις μέρες, θα γίνει η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους Αρχηγούς των κομμάτων.

ΜΕΤΑ!

Στο μεταξύ, έχουμε προγραμματισμένες και νέες κινητοποιήσεις για το μεσημέρι.

Και βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι χάρη στο πλιάτσικο των τελευταίων ημερών, οι κουκουλοφόροι οργανώθηκαν και εξοπλίστηκαν ακόμα καλύτερα και με καραμπίνες, βαλλίστρες, και άλλα πολλά.

Αλήθεια, τι θα κάνει η κυβέρνηση;

Θα δώσει εντολή για να ανοίξουν οι δυνάμεις καταστολής πυρ, η θα βγάλει τον στρατό στο δρόμο αν συνεχιστούν και σήμερα τα επεισόδια και εξακολουθήσει να γκρεμίζεται όλη η χώρα;

Δεν θέλω να το πιστέψω, ότι 2, 3000 τσόγλανοι σε όλη τη χώρα, έχουν μια Ελλάδα όμηρο, δεν θέλω να το πιστέψω ότι δεν μπορούν να τους πιάσουν.

ΜΠΟΡΟΥΝ.

Δεν το κάνουν όμως.

Δεν είναι παραπάνω από τρεις χιλιάδες ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Οι αρχές τους ξέρουν.

Μόνο που όταν πιάνουν κάποιους απ’ αυτούς, σε μια δυο ώρες τους Ελευθερώνουν.

Ακόμα και με πολιτικές παρεμβάσεις.

Η Ελλάδα στις φλόγες και την καταστροφή.

Η Ελλάδα στο πλιάτσικο.

Η Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, με τους πολιτικούς να εξευτελίζονται στα κανάλια παιδιαρίζοντας και κατηγορώντας οι μεν τους δε.

Ποιοι δεν είδαν τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης χθες στον ΑΝΤΕΝΝΑ να λέει στον Παπακωνσταντινου ότι «ο ειδικός φρουρός προσελήφθη επί ΠΑ.ΣΟ.Κ».

Δηλαδή ρε καραγκιόζηδες, μπλε, πράσινοι, κόκκινοι, και ότι άλλο, το θέμα και η λογική σας αυτό είναι;

Αλλά τέτοιοι που είμαστε και εμείς, δεν είμαστε για καλύτερους πολιτικούς.

Ο Θεός να μας φυλαει από τα χειρότερα.

Βασίλης Τσούγκαρης

Αρθρογράφος – Παραγωγός Ραδιοφωνίας

tsougarisgnomi@gmail.com