Ο ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΤΟ ΟΠΙΟΝ !

Τα τελευταία δύο χρόνια ενώ το ένα σκάνδαλο διαδεχόταν το άλλο με καταιγιστικό ρυθμό !και ενώ από την άλλη χειροτέρευε η καθημερινότητα μας σε όλους τους τομείς.!τα περισσότερα ΜΜΕ στρουθοκαμηλίζοντας βολεμένα ψάχνανε τον < ψύλlo στ'άχειρα! σιγοντάροντας τους κυβερνώντες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που τά ερηχνε στους προηγούμενους και καμιά φορά στον Βελζεβούλη !!

Είχαμε αρχίσει λοιπόν να λέμε τον δεσπότη Παναγιώτη.. ενω ο Καταλληλότερος της ΧΩΡΑΣ το «αφάν γκατέ της» πουλέμε ούτε ΕΝΑ συγνώμη!

Από την άλλη τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ κόμματα Βολεμένα στα μικρά ποσοστά σε ψήφους το παίζαν < ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ > κατακρίνοντας και το ΠΑΣΟΚ εκ του ασφαλούς!

Εισέπρατταν όμως ΤΟ άφθονο ΧΡΗΜΑ που τους αναλογεί , προερχόμενο από την άγρια φορολογία των μισθωτών και συνταξιούχων που δήθεν υπερασπίζονται.!

Ο ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ σε πλήρη δράση........και ΟΛΑ πήγαιναν ΚΑΛΑ !!

Μέχρι που ήλθε ο ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ !! και ενώ < Ψωμί δεν είχαμε Τυρί μας ήρθε!!. > όρχησαν τα ΟΡΓANA οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ πλακώθηκαν για την διατήρηση της ΜΑΣΑΣ! και οι ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ < βούρ στον πατσά > αρχήσανε να διαγκωνίζονται για το ποιός θα πετάξει τα περισσότερα ΝΕΡΑΤΖΙΑ στον μέχρι χθες αγαπημένο τους ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ !! ο μόνος σταθερός στο πλευρό του ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ο κ. ΚΟΥΡΗΣ με την " ΑΥΡΙΑΝΗ ", τι πλάκα έχει η ζωή!

Στο τάκα τάκα λοιπόν ξέχασαν όλοι τον ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ, την μεγαλύτερη πολιτική ΦΟΥΣΤΙΑ , που δίνει άλλοθι στον επόμενο < για νέα χρήση >!.....

Πως να μην πάρουν ΧΑΜΠΑΡΙ οι ΝΕΟΙ το κόλπο ?

ΠΩS?

O DIAPORON-BL